Τέλος ο Βαγγέλης Αγγελής από τον Θεσπρωτό

Share Button

ThesprotosfcΠαρελθόν αποτελεί από τον Θεσπρωτό ο Βαγγέλης Αγγελής. Ο γενικός διευθυντής των “κιτρίνων” μετά από 5 μήνες στην Ηγουμενίτσα (είχε αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Αυγούστου) αναχωρεί για άλλες πολιτείες.

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κόσμο του Θεσπρωτού για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο πρόσωπό μου. Το διάστημα που βρέθηκα στην Ηγουμενίτσα έκανα πολλούς φίλους και πέρασα φανταστικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου και στο μυαλό μου”, μας εξομολογήθηκε ο πρώην πλέον γενικός διευθυντής του Θεσπρωτού.

“Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα υπήρχαν τρομακτικές δυσκολίες σε πολλούς τομείς. Με μεγάλη προσπάθεια και πολύ κόπο, βελτιώσαμε πολλά πράγματα, αποκτήσαμε οργάνωση που ήταν ένας τομέας που υστερούσε η ομάδα, ήρθαν πολλοί παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών που βοήθησαν πολύ την ομάδα να ανέβει επίπεδο και να γίνει ανταγωνιστική. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό τα πράγματα χειροτέρεψαν, αρκετοί παίκτες αποχώρησαν και η ομάδα αποδυναμώθηκε. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μου ήταν αδύνατον να συνεχίσω”.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team, τον φροντιστή της ομάδος και το ΔΣ της ομάδας του Θεσπρωτού για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως θέλω να το πω στον κόσμο της ομάδας που με αγάπησε και ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα και το σύνθημα που πρέπει να ακούγεται από εδώ και πέρα είναι “Μια πόλη μια ομάδα”!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *