Θ. Μπαλασόπουλος: Θα τους κόψουμε τα χέρια «σύριζα» αν πειράξουν τα ΒΑΕ – Ολοκληρώθηκε η κατάληψη της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο ΓΛΚ

Share Button

poe-otaΈτοιμοι για νέες ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις δηλώνουν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ, οι οποίοι αντιδρούν στην κατάργηση των ΒΑΕ, όπως αυτή βρίσκεται στη λίστα των προαπαιτούμενων.

Πριν από λίγα λεπτά οι συγκεντρωμένοι, που από τις 9 το πρωί είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη στα γραφεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και συγκεκριμένα στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, ολοκλήρωσαν την κινητοποίηση.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Θ. Μπαλασόπουλος, η αποχώρηση από το ΓΛΚ γίνεται σε ένδειξη καλής θέλησης καθώς ο Γ. Χουλιαράκης απουσιάζει εκτός Ελλάδας, ενώ στη 1 μ.μ. θα γίνει συνάντηση της ΠΟΕ – ΟΤΑ με τον γενικό γραμματέα του υπουργείο.

Ο Θ. Μπαλασόπουλος, μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης, υπογράμμισε πως η κατάργηση των ΒΑΕ θα σημαίνει πως οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα θα είναι αναγκασμένοι να δουλεύουν μέχρι και τα 67 τους χρόνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και συμπλήρωσε πως «αν τολμήσουν να το ξανασυζητήσουν και να βάλουν το θέμα πάνω στο τραπέζι, όπως λέει και το πανό, θα τους κόψουμε τα χέρια ΣΥΡΙΖΑ». Προανήγγειλε, επίσης, συνέχιση των κινητοποιήσεων, ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ανάλγητη», η οποία πρώτα συναντιέται με τους δανειστές και όχι με τους εργαζόμενους.

Να σημειωθεί ότι για το ίδιο θέμα η ΠΟΕ – ΟΤΑ έχει εξαγγείλει κινητοποιήσεις και καταλήψεις των δημαρχείων όλης της χώρας στις 4 Νοεμβρίου

 

ΠΗΓΗ: www.aftodioikisi.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.