ΘΕΑΤΟ: 2ο Βραβείο καλύτερης παράστασης στο 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρα

Share Button

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο χθες το βράδυ όταν μας απονεμήθηκε το 2ο Βραβείο καλύτερης παράστασης στο 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Ιεράπετρας για το έργο μας : «12 Ένορκοι» σε διασκευή & σκηνοθεσία Γιάννη Δημάκα.

Επίσης λάβαμε : Βραβείο Ερμηνείας για τον Άλκη Φάτσιο και Βραβείο κουστουμιών !

Η ΘΕΑΤΟ φέτος συμμετείχε σε 9 φεστιβάλ σε όλη την χώρα (Πάτρα , Γιάννενα , Αμαλιάδα ,Κόρινθος , Φιλιατρά , Αιτωλικό , Δίστομο , Σπερχειάδα & Ιεράπετρα) και αντιπροσώπευσε επάξια τον Δήμο Σουλίου και τον Νομό Θεσπρωτίας αναδεικνύοντας το πολιτιστικό στοιχείο του τόπου .
Είναι σημαντικό να πούμε ότι επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στο καταξιωμένο φεστιβάλ της Ιεάπετρας ανάμεσα σε δεκάδες ομάδες και τελικά διαγωνίσθηκε ανάμεσα σε 7 εξαιρετικές ομάδες της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού !
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΟΑΥΣ και τον πρόεδρό της Σοφοκλή Φάτσιο για την χορηγία μετακίνησης της ομάδας , χωρίς την στήριξή τους δεν θα μπορούσε να γίνει ένα ταξίδι στο άλλο άκρο της Ελλάδας .


Ευχόμαστε αυτό το θεατρικό ταξίδι που κρατά 27 ολόκληρα χρόνια να έχει την συνέχεια που του αξίζει !

Ξεκινάμε δυνατά τον Θεατρικό Νοέμβρη : το Σάββατο 4-11-23 με την παρουσίαση της βραβευμένης μας παράστασης “12 Ένορκοι” και την Κυριακή 5-11-23 με την θεότρελη κωμωδία “black Birthday” από την Θ.Ο. “Σύνθεση” .

Mείνετε συντονισμένοι ! οσονούπω αναρτείται το πρόγραμμα ολόκληρου του Θεατρικού Νοέμβρη !!!

Σας περιμένουμε όλους
ΘΕΑΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *