Θέμα: Ιεροσυλία και έλλειψη σεβασμού η επίθεση στον Χουάν Ραμόν Ρότσα!

Share Button

Η ομάδα του Θεσπρωτού και η διοίκηση του αποτελούν παράδειγμα για κάθε ΠΑΕ και υπηρετούν με κάθε αξιοπρέπεια και σεβασμό το ποδόσφαιρο χωρίς κανιβαλισμούς

Είδαμε , διαβάσαμε και ακούσαμε πολλά και διάφορα που συνέβησαν στον αγώνα της Καβάλας με τον Θεσπρωτό.

Ωστόσο  για κάποιον που έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου δεν είναι δύσκολο να βγάλει συμπεράσματα για το ποιος μπορεί να έχει δίκιο, ανάμεσα στον επενδυτή της Καβάλας και τον προπονητή του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα .

Οι ανακοινώσεις που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα κατά την γνώμη μας δείχνουν και τον «ένοχο» , αφού από την μία έχουμε τον Χουάν που αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα στον χώρο και ασφαλώς τιμά και τον ίδιο τον Θεσπρωτό που τον έχει στις τάξεις . Από την άλλη ο ξενόφερτος χρηματοδότης των  γαλάζιων μάλλον υπέπεσε σε ατόπημα…!

Είναι εύκολο για όσους ζουν μέσα στο επαγγελματικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο να αντιληφθούν ΟΛΑ όσα κατήγγειλε με ειλικρίνεια και σεβασμό ο προπονητής του Θεσπρωτού.

Είναι ο ίδιος που μετά την αναπάντεχη ήττα στην έδρα του από τον Απόλλων Πόντου (1-2)  έδωσε συγχαρητήρια στους Καλαμαριώτες και τόνισε πως δεν κατάφερε η ομάδα του να  ανταποκριθεί στο σύστημα που επέλεξε να παρατάξει  ο Δημήτρης Καλαιτζίδης. Αποδοχή με λίγα λόγια της ήττας έτσι όπως αρμόζει σε έναν σοβαρό επαγγελματία προπονητή που δεν ψάχνει για δικαιολογίες και «φαντάσματα»…

Ο Ιρανοκαναδός ιδιοκτήτης της Καβάλας προφανώς γνωρίζοντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην «ζούγκλα» που έχει έρθει θεώρησε πως έπρεπε να ξεφύγει από τα επιτρεπτά  όρια….  και  να  εκθέσει την ομάδα του και φυσικά να εκτεθεί και ο ίδιος!

Ο Θεσπρωτός ας τον ενημερώσουν τον Ιρανοκαναδό   προφανώς και δεν κάνει περίεργες συναλλαγές στο πρωτάθλημα και παίζει για το όνειρο που ζει και έχτισε με την αξία του τα τελευταία χρόνια.

Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο της Καβάλας για να διεκδικήσει τους τρείς πόντους για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και αυτό για κάποιους…  ήταν λάθος!

Λάθος κύριοι στην Καβάλα είστε εσείς για την άσεμνη και κατακριτέα από κάθε νοήμων άνθρωπο, συμπεριφορά σε έναν σπάνιο άνθρωπο τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Το ξέσπασμά του στην κάμερα και η «γλώσσα» του σώματος τα είπαν όλα. Την ίδια στιγμή που το ένοχο βλέμμα του Ιρανοκαναδού περνούσε πίσω από τις κάμερες που το κατέγραψαν…

Τουλάχιστον του οφείλετε απλά ένα συγνώμη!

www.pamebala.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *