Θερινός συναγερμός για εκλογικές λίστες στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ-Σπυρόπουλος για Επικρατείας ή Ευρωβουλή-Ποιά ονόματα ακούγονται για το ψηφοδέλτιο στην Θεσπρωτία

Share Button

Σε προεκλογικούς ρυθµούς έχει εισέλθει το ΠΑΣΟΚ, παρότι ο Νίκος Ανδρουλάκης χρειάστηκε να απομονωθεί λόγω του ότι έχει κορωνοϊό, µε την κομματική ηγεσία και τα στελέχη να οργώνουν το Λεκανοπέδιο και την Περιφέρεια διεκδικώντας τη σηµαντική άνοδο των ποσοστών πανελλαδικά στις προσεχείς εκλογές. Στη Χαριλάου Τρικούπη σχεδιάζουν τα επόµενα βήµατα ακολουθώντας το σενάριο περί πρόωρης κάλπης στις αρχές Σεπτεµβρίου. Γι’ αυτό και επισπεύδουν τη διαδικασία επιλογής των κατάλληλων υποψηφίων, ανδρών και γυναικών, νέων και έµπειρων στελεχών για κάθε εκλογική περιφέρεια.

Στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως ο γραµµατέας Ανδρέας Σπυρόπουλος και τα µέλη της αρµόδιας Επιτροπής υπό τον Βαγγέλη Αργύρη έχουν ήδη γνώση των αιτηµάτων µε τις αυτοπροτάσεις, ενώ έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει στελέχη που πιστεύουν ότι µε την κάθοδό τους θα κάνουν τη διαφορά στο σκηνικό των υποψηφίων και των άλλων κοµµάτων. Ρόλο και λόγο στο σκανάρισµα των υποψηφιοτήτων θα έχουν οι νεοεκλεγείσες οργανώσεις σε κάθε νοµό και δήµο.

Ο ίδιος ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης έχει ζητήσει τη συµµετοχή στη µάχη πολλών νέων στελεχών, δεξαµενή των οποίων χαρακτηρίζεται η νέα Κεντρική Επιτροπή.

Ο νέος αρχηγός που έχει δικαίωµα καθόδου σε τρεις περιοχές εκτιµάται ότι θα επιλέξει µία εκλογική περιφέρεια της Αττικής (ίσως τη Νότια Αθήνα, αλλά δεν είναι σίγουρο), το Ηράκλειο Κρήτης και µια περιοχή στην Περιφέρεια, όπως η Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Σπυρόπουλος, αν δεν είναι στο Επικρατείας, θα κατέβει στη µάχη του Ευρωκοινοβουλίου.

Θεσπρωτία: Υποψήφιοι θα είναι, όπως ακούγεται, ο απόστρατος στρατηγός Βασίλης Τζίγκος, η γιατρός Μαρία Σαμίου και ο πρόεδρος του Επιµελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος.

 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *