Θετικός απολογισμός από τη συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ηπείρου στη Food Expo 2022

Share Button
Με 32 επιχειρήσεις Τροφίμων & Ποτών, «εκπροσωπήθηκε» η Περιφέρεια Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Food Expo 2022 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 12-14 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Οι 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες υποδέχτηκαν χιλιάδες επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας και από 80 ξένες χώρες, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την Food Expo στο κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και τα ποτά στη Ν.Α. Ευρώπη.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου κρίνεται επιτυχημένη, όπως προκύπτει από την ανταπόκριση του κοινού, αλλά και τις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που συνήψαν οι επιχειρήσεις της Ηπείρου, διευρύνοντας το πελατολόγιό τους.
Στο πλαίσιο της Food Expo 2022, με συντονιστές τους chef κ.κ. Τάσο Τόλη, Έκτορα Ιωάννου και Μίλτο Καρούμπα, πραγματοποιήθηκε γαστρονομικό δρώμενο στο οποίο η Περιφέρεια Ηπείρου, προσέφερε μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης, μυώντας τους στη μαγειρική τέχνη, αλλά και στις σπεσιαλιτέ της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Περιφερειάρχες, βουλευτές κ.α.
Η επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας, Θεματική Αντιπεριφερειάρχης για την προώθηση των τοπικών προϊόντων κ. Παναγιώτα Ναυρόγλου σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής: “Είναι πολύ σημαντικό τις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε, να παράγουμε και να απαντούμε με αυτό τον τρόπο στην κρίση και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Περιφέρεια αλλά και ως χώρα .θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους παραγωγούς μας που επιμένουν να παράγουν,, να καινοτομούν και να επιζητούν την εξωστρέφεια!”
Το συντονισμό της συμμετοχής της Περιφέρειας στη Food Expo είχε η προϊσταμένη Προώθησης & Προβολής των Αγροτικών Προϊόντων κα. Σοφία Φούκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *