Τη δημόσια συγγνώμη του προέδρου των εργαζομένων Σπύρου Υφαντή ζητάει ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας Δημήτρης Πάκος (+βίντεο)

Share Button
Τη δημόσια συγγνώμη του προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας κ. Σπύρου Υφαντή ζήτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Πάκος, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα , σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο κ. Υφαντής αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο εθίγησαν οι προσωπικές του γραμματικές γνώσεις, από τον εν λόγω Δημοτικό Σύμβουλο και αφήνει έμμεσα να εννοηθεί ότι ο ο κ.Πάκος ‘’ξεπουλήθηκε ‘’ στην σχετική ψηφοφορία για μια θέση Αντιδημάρχου.
Ο κ. Πάκος από την πλευρά του θεωρεί ότι θίχτηκε τόσο προσωπικά όσο και ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου,  ζητάει την άμεση συγνώμη εκ μέρους του κ. Υφαντή και οποιουδήποτε συνυπογράφει την ανακοίνωση, προτείνει δε στο κ. Δήμαρχο την άμεση διενέργεια ΕΔΕ επιφυλασσόμενος παράλληλα για δικές του περαιτέρω ενέργειες,
‘’Υπερβαίνει τις θεσμοθετημένες αρμοδιότητες, εκφέρει γνώμη επί παντός επιστητού και δε διστάζει να πυροβολεί πρόσωπα με εικασίες που καμία σχέση δεν έχουν με τη πραγματικότητα’’, τόνισε και συμπλήρωσε: ‘’Δεν είναι δυνατόν ο Πρόεδρος των εργαζομένων να βρίσκεται μόνιμα στο απυρόβλητο και να διασπείρει συκοφαντικά και ανεδαφικά πράγματα’’…

Υ.Γ. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ.Πάκος αποκάλυψε πως ήδη του έχει γίνει πρόταση για θέση Αντιδημάρχου την οποία και αρνήθηκε για προσωπικούς λόγους χωρίς να διαψευστεί από τον Δήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.