Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας την 1η Απριλίου-Δείτε τα θέματα

Share Button

Καλείστε να συμμετάσχετε με τηλεδιάσκεψη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει την 1η Απριλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00’ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

 

ΘΕΜΑ   1ο Απαλλαγή των επιχειρήσεων που διέκοψαν ή περιόρισαν  σημαντικά τη λειτουργία τους, λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού, από τα αναλογούντα τέλη για τη χρήση παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων σύμφωνα με το άρθρο 13 του από 24-9/20-10-1958 ΒΔ , για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί.

-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   2ο Μείωση κατά 50% του ενιαίου ανταποδοτικού τέλους καθαριότητας και φωτισμού του πρώτου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 1 του Ν.25/1975 (Α’74) στις επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι περιορισμοί.

-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   3ο Απαλλαγή των επιχειρήσεων που έχουν μισθώσει δημοτικά ακίνητα από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για όσο διάστημα παραμένουν κλειστές οι επιχειρήσεις.

-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   4ο Αναστολή για δύο μήνες από την υποχρέωση της καταβολής των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δήμο.

-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος – Αντιδήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   5ο Επί αιτήματος της εκπροσώπου της επιχείρησης του Camping Δρεπάνου.

-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   6ο Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου και αντιπροσωπίας της Harley-Davidson Club Hellaς για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην παραλία Δρεπάνου Ηγουμενίτσας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έτους 2021 και εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή του.

-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

ΘΕΜΑ   7ο Έγκριση παραχώρηση χώρου – γραφείου, στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της κοινότητας Πλαταριάς, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηγουμενίτσας.

-Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

 

  • Σχετικά με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης θα σας αποσταλούν οδηγίες τη Δευτέρα .
  • Οι εισηγήσεις θα αποσταλούν στο e-mail σας.

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

         ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.