Τηλεδιάσκεψη για την πορεία υλοποίησης της μελέτης της Περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας

Share Button

Τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης την πορεία υλοποίησης της μελέτης της Περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, με συμμετοχή του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Τσουμάνη, του Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης κ. Λάμπρου Γιαννακού, στελεχών της υπηρεσίας, στελεχών της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. (φορέας υλοποίησης του έργου), καθώς και των μελετητών του έργου.
Στη δεύτερη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε για το θέμα της περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας, συζητήθηκαν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις που είχε υποβάλει o Δήμος Ηγουμενίτσας επί της παρουσιασθείσας προμελέτης, προκειμένου αφενός να μην επηρεαστούν οι οικιστικές περιοχές και αφετέρου να εξυπηρετηθούν με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο οι πολίτες. Επίσης συζητήθηκε η αντιπλημμυρική προστασία τόσο της Ηγουμενίτσας, όσο και των λοιπών κοινοτήτων από τις οποίες διέρχεται η περιμετρική οδός.
Τέλος από την πλευρά της Δημοτική Αρχής, για την οποία αποτελεί έργο πρώτης προτεραιότητας, ζητήθηκε η επίσπευση της ολοκλήρωσης του συνόλου των απαιτούμενων μελετών (Περιβαλλοντικών, Υδραυλικών κλπ), προκειμένου το τμήμα που περιλαμβάνει τον περιμετρικό της Ηγουμενίτσας να ενταχθεί σε κάποιο από τα προσεχώς διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για υλοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *