Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απερχόμενου Δημάρχου Φιλιατών Σπύρου Παππά

Share Button

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με την εκπνοή του 2023 και την ολοκλήρωση της θητείας μου ως Δημάρχου Φιλιατών, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τις ειλικρινεστερες ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.
Ήταν τιμή για μένα να υπηρετήσω για 30 χρονια την τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος , Δημοτικός Σύμβουλος , Δήμαρχος Φιλιατων ,Αντιπρόεδρος ΠΕΔ Ηπείρου και μέλος της Γ.Σ ΚΕΔΕ.
Με συστηματική δουλειά, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στη λύση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων, εγώ και οι συνεργάτες μου καταφέραμε να βάλουμε ένα επιπλέον λιθαράκι στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και στην κατασκευή έργων υποδομής σε ολη την επικράτεια του Δήμου.
Όσα καταφέραμε έγιναν χάρη στην σκληρή δουλειά των συνεργατών μου, των εργαζομένων και των προέδρων των κοινοτήτων. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους θερμά για την αφοσίωση και την προσφορά τους.
Αποχωρώ απο το Δημο Φιλιατών με αίσθημα ικανοποίησης και ελπίδας. Είμαι βέβαιος ότι και η Νέα Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό των πολιτών και την πρόοδο του τόπου μας.
Προσωπικά θα παραμείνω ένας ενεργός πολίτης και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι με την επιστημονική μου γνώση και την αυτοδιοικητική μου εμπειρία δίπλα σας με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση οπως έκανα μέχρι τώρα.
Εύχομαι απο καρδιάς σε όλους χρόνια πολλά ,ευτυχισμένο, δημιουργικό γεμάτο ελπίδα το νέο έτος.
Με εκτίμηση,
Σπύρος Παππάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *