Το γυμνό ρόστερ του Χουάν Ρότσα-Αδύνατος ο στόχος της παραμονής χωρίς 2-3 ποιοτικές προσθήκες

Share Button

Στο κυριακάτικο παιχνίδι του Θεσπρωτού με τη Νίκη Βόλου αναδείχθηκε η γύμνια του στο έμψυχο υλικό.

Όσο και αν Ρότσα δηλώνει ικανοποιημένος με την αδιαμφισβήτητη πρόοδο που έχει γίνει σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, η ομάδα δεν πρόκειται να πάει πουθενά με αυτό το ρόστερ. Όχι μόνο γιατί υπάρχουν κτυπητές αδυναμίες και στις τρεις γραμμές, αλλά κι επειδή στο πρόγραμμα είναι οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί. Συν ότι δεν είναι δυνατόν να παίζουν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι παίκτες. Θα έρθει η ώρα που θα «κλατάρουν».

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει πραγματική διάθεση για σοβαρές κινήσεις.

Ο Αλέξα Βουκομάνοβιτς έπεσε κατευθείαν στα βαθιά έχοντας δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θα ήταν πρόωρο να κριθεί αν μπορεί να προσφέρει, ωστόσο δεν φάνηκε να είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές και διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα ουσιαστική ενίσχυση.

Ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός του πλατανόφυλλου έχει επισημάνει με κάθε τρόπο την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ. Σεβαστός ο λόγος για τον οποίο προβαίνει σε αυτή την κίνηση αλλά σεβαστή και η διαπίστωση πως κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές και πως οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν το βάθος του ρόστερ για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *