Με το καλύτερο τρόπο σύλλογος γονέων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας ετοίμασαν το σχολείο τους για καινούργια χρονιά!

Share Button

Μαζί με τα παιδιά χρωμάτισαν και ανανέωσαν τις ήδη υπάρχουσες ζωγραφιές που είχε φιλοτεχνήσει ο προηγούμενος, δραστήριος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Νέας Σελεύκειας! Πρόσθεσαν και νέες ζωγραφιές, φύτεψαν όμορφα φθινοπωρινά άνθη και ανακαινίστηκε η παλιά βρύση τους.
Μέσα από την δράση τους “Χρωματίζουμε το σχολείο μας!” να βελτιώσουν τις συνθήκες σχολικής διαβίωσης και να μετατρέψουν το σχολικό περιβάλλον σε χώρο χαρούμενο και ελκυστικό για τα παιδιά.
Παράλληλα τέτοιου είδους αισθητικές παρεμβάσεις προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να κατανοήσουν ότι μπορούν να συν- διαμορφώσουν τον χώρο του σχολείου και να τον νιώσουν ” δικό” τους. Ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται κλίμα συνυπευθυνότητας και προστασίας για τους κοινόχρηστους σχολικούς χώρους!
Πολλά Μπράβο στα παιδιά και τους γονείς τους για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν!
Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Κώστα Κιτσάτη για την αγορά των χρωμάτων και την ναι τους διευθύντρια Παπαδιά Κατερίνα για την άριστη συνεργασία.
Επίσης ευχαριστούν θερμά τους:
Αλέξανδρο Πούρο, Μικαέλα Τσίκου, Νικολαιδη Χρήστο, “Gallery” Νίκο Τακλάκογλου, Τον Πρόεδρο κοινότητας Παναγιώτη Τακλάκογλου, Ανθοπωλείο Ντίνης Ηλίας, Ανθοπωλείο Ντόρκου Ειρήνη, Τα παιδιά του Γυμνασίου Νικόλα Πότση και Νταχρή Παναγιώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *