Το μήνυμα του απερχόμενου Δημάρχου Γιάννη Λώλου για τις εορτές

Share Button

Οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων μας περιβάλλουν για μια ακόμη φορά με τα γεμάτα ελπίδα μηνύματά τους.
Οι μέρες αυτές φέρνουν στην καρδιά μας συναισθήματα αγάπης, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς, ενδυναμώνοντας παράλληλα τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο αύριο. Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν κι εμάς, ως Δημοτική Αρχή, που από τους πρώτους στόχους που θέσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν να σταθούμε δίπλα στους ανήμπορους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.
Η στολισμένη πόλη μας και οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου μας σε αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με τις Δομές και τους Συλλόγους μας, μαζί με τη Φιλαρμονική μας, θ’ αλλάξουν και φέτος τη διάθεσή μας, δίνοντας τη δυνατότητα για περισσότερα χαμόγελα.
Απόψε φωτίσαμε το δέντρο μας, στέλνοντας σε όλον τον Δήμο μας και στους απανταχού συνδημότες μας αγάπη, δύναμη κι ελπίδα.
Σας καλώ όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας, που εύχομαι να συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια και να γιορτάσουμε με χαρά και αισιοδοξία, που είναι εξάλλου και η κινητήριος δύναμη για την εκπλήρωση των ονείρων μας.
Σε όλον τον Δήμο Ηγουμενίτσας, σε όλες και όλους εσάς, εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές, χαρούμενα και ευλογημένα Χριστούγεννα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *