Το νέο site για την Θεσπρωτία και την Ήπειρο

Share Button

του Νικόλαου Κων. Φάτσιου

ΗγουμενίτσαΜία νέα προσπάθεια ήρθε από σήμερα στα δημοσιογραφικά δρώμενα! Μετά από πολλή κόπο και σχεδιασμό, είμαστε στον “αέρα” για να μεταφέρουμε τα νέα από την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας αλλά και όλη την Ηπειρο. Η ενημέρωση αντικειμενική, ανένταχτη, ελεύθερη. Με ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν, αναλυτικά ρεπορτάζ, ανάλυση και σχολιασμό της επικαιρότητας.

Το thespotikospalmos.gr είναι ένα νέο ενημερωτικό site. Θα ενημερώνει σε συνεχή ροή για όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν στους Δήμους Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών στους τομείς της Πολιτικής, της Κοινωνίας, του Επιχειρείν, της Ποιότητας Ζωής, του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, καθώς επίσης και για γενικότερα θέματα που αφορούν στην τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Παράλληλα, αποτελεί ανοιχτό βήμα επικοινωνίας με τους συλλόγους, φορείς και κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να έχει γνώμη και άποψη για ότι συμβαίνει γύρω του.

Στόχος του νέου ιστότοπου είναι ν’ αποτελέσει ένα παρεμβατικό μέσο, όπου η ενημέρωση συνδυάζεται αρμονικά με την παρεμβατική κι ερευνητική δημοσιογραφία, με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα, αλλά και να προβληθούν οι ευκαιρίες, που «κρύβονται» σε κάθε τοπική κοινωνία…

Αντίθετα με την τάση της ανωνυμίας και της χρήσης ψευδωνύμων που επικρατεί στις διάφορες ιστοσελίδες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, εγώ ξεκινάω αυτή την προσπάθεια με ΦΑΝΕΡΗ ταυτότητα. Η ανωνυμία οδηγεί τις περισσότερες φορές στη διαστρέβλωση της αλήθειας και αποτελεί πρόσφορο έδαφος για εκτόξευση ύβρεων και απειλών. Αντίθετα, η χρήση του ονοματεπωνύμου ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ σε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αναλαμβάνω, λοιπόν, με την υπογραφή μου ΠΛΗΡΩΣ την ευθύνη για το περιεχόμενο. Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του site θα είναι ενυπόγραφα.

Καλή ανάγνωση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *