Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Θεσπρωτίας

Share Button

KKEΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ….….. ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Το ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές απευθύνεται σε όλους όσοι φορτώνονται τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου μνημονίου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, τα οποία παραμένουν σε ισχύ. Τους λέμε: Έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, να συναντηθείτε με το ΚΚΕ στον αγώνα, πάνω σε στέρεες και πραγματικά ριζοσπαστικές βάσεις. Στην πράξη αποδείχτηκε η ορθότητα και η σημασία της σθεναρής στάσης του ΚΚΕ, να μη συμμετέχει σε κυβερνήσεις διαχείρισης του καπιταλισμού. Σας καλούμε να τοποθετηθείτε μαχητικά και τέτοια τοποθέτηση στις εκλογές είναι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ, η ψήφος που θα δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκή συμφωνία και νόμο, σε κάθε αντιλαϊκό μονοκομματικό ή πολυκομματικό κυβερνητικό συνασπισμό, σε κάθε ιμπεριαλιστική συμμαχία κρατών. Όλη η ιστορική πορεία έχει δείξει ότι η αποτελεσματικότητα των αγώνων εξαρτάται κυρίως από το πόσο δυνατό είναι το ΚΚΕ παντού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, για μια ακόμη φορά, κοροϊδεύει ωμά το λαό, λέγοντας ότι θα «υπερβεί» τα μνημόνια, την ίδια στιγμή που τα εφαρμόζει και τα επεκτείνει. Τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αξιοποιούν το μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να εμφανίσουν σαν δικαιωμένη τη βάρβαρη πολιτική που στήριξαν και υλοποίησαν τα προηγούμενα χρόνια. Μαζί με το Ποτάμι εμφανίζονται σαν οι πιθανοί, αυριανοί εταίροι μιας κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την ψήφο σε αυτά τα κόμματα αμέσως ο λαός θα την βρει απέναντί του.

Η επόμενη κυβέρνηση θα την επικαλείται κάθε φορά που οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα θα διεκδικούν, θα αγωνίζονται ενάντια στα νέα μέτρα, στους νέους εφαρμοστικούς νόμους.

Καμία εμπιστοσύνη στο κόμμα που προέκυψε από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα Λαϊκή Ενότητα. Μέχρι σήμερα έπαιξαν βασικό ρόλο στην εξαπάτηση του αριστερού ριζοσπαστικού κόσμου. Είναι ένα αντίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ, που θα καταλήξει στο ίδιο αποτέλεσμα. Στήριξαν, από κυβερνητικές θέσεις, όλα τα βήματα προς το νέο μνημόνιο. Δεν έβγαζαν άχνα όταν ο Τσίπρας δήλωνε ότι η θέση της Ελλάδας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι δεδομένη, όταν έδινε όρκους πίστης στον καπιταλισμό, στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, στα διάφορα φόρα του διεθνούς κεφαλαίου. Πίσω από την αντιμνημονιακή ρητορεία τους κρύβεται η στήριξη στο ιμπεριαλιστικό σύστημα, η στήριξη του κεφαλαίου.

Απομονώστε τη ναζιστική, εγκληματική Χρυσή Αυγή. Μην της επιτρέψετε να ξανασηκώσει κεφάλι, όσο κι αν προσπαθεί να κρύψει και να συσκοτίσει τον εγκληματικό ναζιστικό της ρόλο. Είναι το «μαντρόσκυλο» των καπιταλιστών, του «διαίρει και βασίλευε», όργανο διάσπασης της εργατικής τάξης, του εργαζόμενου λαού.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχει ελπίδα. Η πρόταση του ΚΚΕ, για τη λαϊκή εξουσία, με την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη μονομερή διαγραφή του χρέους, είναι η μοναδική ρεαλιστική κι ελπιδοφόρα πρόταση που μπορεί να βάλει οριστικό τέλος στα μνημόνια και τις θυσίες, όπου υποβάλλεται ο λαός, στο βωμό του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης. Σ” αυτήν την πορεία χρειάζεται ένα πιο δυνατό ΚΚΕ παντού. Στις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη να βγει πιο δυναμωμένο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στον νομό Θεσπρωτίας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές για τον νομό μας είναι οι παρακάτω:

1) Δήμας Θεόδωρος συν/χος έμπορος, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ηγουμενίτσας

2) Γκίκας Σωτήρης, οικοδόμος, μέλος της γραμματείας Θεσπρωτίας του ΠΑΜΕ, πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων.

3) Τσουρά Μαρία, άνεργη , μέλος της επιτροπής λαϊκής αλληλεγγύης Ηγουμενίτσας.

4) Μπρέστας Νικόλαος – Ορέστης, φαρμακοποιός.

Ηγουμενίτσα 03/09/2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *