Το Τρίγωνο τής Συμφοράς

Share Button

του Ηλία Ελλάνικου

Αν εγγράψουμε ένα τρίγωνο στον Κύκλο τής θεσπρωτικής ζωής, στη μια γωνία του ασφαλώς θα τοποθετήσουμε τον Σερ τής αντιπεριφερειακής Αρχής,  στην άλλη το μειλίχιο Γραμματέα τής Δημοτικής Εξουσίας, στην, δε, τρίτη γωνία θα στριμώξουμε, λόγω φυσικού εκτοπίσματος, τον αξιότιμο τής Βουλής των Λόρδων και της Αριστοκρατίας Αθηνών!

Στο Κέντρο τού Τριγώνου από μόνη της θα εμφανιστεί η λέξη Catastrophe, για την τρέχουσα, τουλάχιστον, θητεία. Ενώ, γύρω από τη λέξη, που είναι ελληνογενής ασφαλώς, έχουν στήσει χορό καλοζωισμένοι πολίτες και τα αμετανόητα, για το Κακό που έκαναν στη Χώρα, Κόμματα, ανάλγητα, αναίσχυντα, αδιάφορα, που η Πατρίδα ξεπουλιέται και διχάζεται και αυτά συνεχίζουν απτόητα την Dolce Vita στα Τρίγωνα των Εξουσιών!

Γενικά, το Ελληνικό Πρόβλημα έχει ρίζες επί Οθωμανοκρατίας, που άφησε άφθονο Ντι-Εν-Έι στη Χώρα ώστε να ζητούν οι Γόνοι να τα ξαναβρούνε με τους Οσμανούς αλλά και με κάθε φυλή! Και, βέβαια, επί των ημερών μας, έχει το βάθος μιας νοσηρής αντίληψης περί Διεθνισμού, που ταυτίζεται με τις αρχές τής παγκοσμιοποιημένης Ιδιωτικής Οικονομίας.

Μόνο που η Υποτέλεια παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας, όπως λέμε. Να τά ’χουμε καλά και με τους Ιταλούς που πήραν το Λιμάνι, με τους Άραβες που αύριο θ’ αγοράσουν τους λόφους ανατολικά τής Σελεύκειας – τώρα τις παίρνει το αθηναϊκό Κράτος – ν’ αγναντεύουν την Κέρκυρα, και, αφού έχουμε βάλει την ουρά στα σκέλια, όλο το Ιόνιο με τη γη απέναντι!

Ο Διχασμός στην Ελλάδα παίρνει κι άλλη μορφή …εξελιγμένη! Η Επαρχία που βλέπει τον φυσικό πλούτο να βγαίνει στον εθνικό Πλειστηριασμό – τα ακριτικά Λιμάνια τής Εγνατίας πουλήθηκαν, μένει η Εγνατία! – παρακολουθεί ως θεατής την ευρεία αποδυνάμωσή της, δίχως ν’ αντιδρά, αφού τα Κόμματα, κάτω από τη «Σημαία» του το καθένα, αντί να συσπειρώσουν τους Πολίτες, αδρανούν, ομού με τους δικούς τους  στις Διοικητικές Θέσεις!

Ελλάδα …γίνεται, ξεκάθαρα, μόνον η Αθήνα,  ένας αλλοτριωμένος, δηλαδή, και φίλαυτος Πωλητής, που απογυμνώνει την Επαρχία από τις παραγωγικές πηγές, αφήνοντας έκθετους και τους πολίτες σε κάθε αγοραστή τού Ιδιωτικού Τομέα. Το Χρήμα στα… Ταμεία τού Κέντρου για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Στην Επαρχία η πικρή γεύση των Πωλήσεων!

Εν γνώσει, ότι δεν θα μείνει αδρανής στην Εκποίησή της! Θα εναντιωθεί στα κομματικά Σινάφια, τα οποία, δυναμιτίζοντας την εθνική-κοινωνική Συνοχή – στον …κόσμο του το καθένα! – στερούν τις μικρές Πατρίδες από αγώνα διασωστικό, σκύβοντας το κεφάλι στις Μοναρχίες τους. Σημειωτέα η διαπίστωση: οι λαϊκές Βάσεις να κατηγορούν ΕΝΩΣΗ, ΝΑΤΟ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ενώ οι πολιτικές Κορυφές ταυτίζονται μεταξύ τους και με τους …Δυνάστες!

Ολόκληρες γενιές σακατεύτηκαν να φτιαχτούν Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια – δεν τα έβαλαν από την τσέπη οι Πολιτικοί! – Δικαστήρια, Λιμάνια, Προαστιακοί, Αεροδρόμια, Μετρό, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ για νά ’ρθει η ώρα ο εθνικός Πλούτος και ο μόχθος των ανθρώπων, που πάλι φτώχεια δοκιμάζουν και βλέπουν τα Παιδιά τους  να σκορπίζουν παντού, σε μια πρωτόφαντη απώλεια ενεργειακού Δυναμικού, ν’ αγοράζονται από ξένους!

Στις, δε, υποδομές ήδη να δουλεύουν Ασιάτες, Αφρικανοί, κάθε καρυδιάς καρύδι, γιατί αυτό υπαγορεύει στην Ελλάδα η καρκινοειδής κομματική Διαπλοκή και οι εμπορικές-«ενωτικές» Συμφωνίες Δύσης κι Ανατολής, …πείτε μου αν αυτό δεν είναι Έγκλημα κι αν όσοι υπηρετούν τους Αποικιοκράτες δεν είναι εθνο-προδότες υπό …επικείμενη  Λογοδοσία, αν θέλουμε την Πατρίδα πίσω, καρδιά και μυαλό στη θέση τους.

Οι Δεξιοί να πρωτοστατούν στο Έγκλημα, οι πολίτες σε … μαύρα Μεσάνυχτα, οι Αριστεροί να ηδονίζονται με όλα τα χρώματα τής Γης στη Χώρα, το ελληνικό το μισούν τι δεν τους επέτρεψε την Επανάσταση που οι Κομμουνιστές Ρώσοι πέτυχαν, όμως εκείνοι αγαπούσαν την Πατρίδα, δεν την άφησαν γυμνή στον Πλούτο και τη μεταναστευτική Παρανομία.

Αποξενώθηκαν, μάλιστα, από τη Χώρα σε τέτοιο βαθμό, που φαίνεται απολύτως αναγκαία η επανένταξή τους στα πολιτισμικά μας Πλαίσια και η αφαίρεση, εξάπαντος, της Πολιτικής Εξουσίας. Όπως στη Ρωσία που έκοψε τον ομφάλιο λώρο με τον Κομμουνισμό, αφού δεν είχε άλλο να δώσει, μόνον να βλάψει την ίδια και τα έθνη τής Α. Ευρώπης.

Η Ελλάδα, στην Ένδεια που την έφτασαν οι Ινστρούχτορες  Πολιτικής και Οικονομίας, εγχώριας και δυτικής, έχει γίνει πλέον «Φιλέτο» προς …αξιοποίηση! Μόνον έτσι θα επιβιώσει το …κομματικό Κράτος, που διαιρεί τη Χώρα – εύκολη η δουλειά για Εχθρούς εκτός των Τειχών – και την πουλά ανερυθρίαστα! Ο Λαός  στα τσακίδια! Ή …Υπηρέτης των ξένων, αφού προέχει να σωθούν και οι …Κοτζαμπάσηδες Δεξιάς, Αριστεράς, Σοσιαλισμού!

Ενώ οι νεότεροι Νόμοι – κάποιοι Δικαστές λένε ότι τους φέρνουν απέξω! – δεν είναι πια  αδιαφιλονίκητοι. Καθόσον, οι Βουλευτές δεν εκπροσωπούν το Λαό – στη Θεσπρωτία η Δεξιά κάνει το γύρο τού θριάμβου που πουλιέται η Περιουσία μας! – ομοίως, η ελληνική …Ιστορία και ο Πολιτισμός, από το κατεξοχήν αντεθνικό Δίδυμο Εξουσίας, το οποίο ο Λαός – αν υπάρχει ακόμη κι αποζητά Δικαιοσύνη!- επιβάλλεται να εξορίσει από τη γη μας.

Όχι να φεύγουν οι Νέοι, μόνον όσοι φταίνε γι’ αυτούς, να βγει η περιουσία τους στο σφυρί, να δουν πόσο καλά θα νιώσουν, που βγάζουν την Πατρίδα και το μόχθο τού Λαού στο Παζάρι, να τον παίρνουν οι Άπληστοι τής Γης να τον κάνουν ευημερία δική τους ενώ η Ελλάδα γίνεται Φυλακή, απ’ όπου σαν νέος θες να φύγεις, αλλά να μένουν οι Καταδότες με τις Οικογένειές τους, σαν Προύχοντες-Κωλόπαιδα τού παλιού καιρού των Οσμανών.

Μας πήραν χαμπάρι! Αφού δίνουμε τη Χώρα, γιατί να μην πάρουν κι αυτοί κάμποσα νησιά στο Αιγαίο που προορίζεται για Ξενοδοχείο τής παγκόσμιας Ελίτ! Γιατί να μη βγουν και οι… «Μακεδόνες» Σλάβοι στο Θερμαϊκό, οι Αλβανοί ως την Άρτα! Πλέον, για ποια Πατρίδα θα πολεμήσουν οι Νέοι, αφού οι  Κόθορνοι των Αθηνών την εκχωρούν στον Πλούτο! Γιατί να …σκοτώνονται σε πεδία μαχών και να μακροημερεύουν τα όρνια Πολιτικής και Οικονομίας!

Έτσι, υπηρετούν και οι Όμοροι τής Χώρας τα σχέδια τής Δύσης για αφανισμό ενός ιστορικού Πολιτισμού, που είναι στον αντίποδα τού Υλισμού και, αν τον αφήσουν εν ζωή, πάντα θα τους θυμίζει  πόσο βρόμικος είναι και θα γίνει ο κόσμος, αν πρώτη αξία είναι το Χρήμα, όχι, φυσικά, για τους πολίτες αλλά για τους Βαρόνους τής ανθρωπότητας.

Που σήμερα άλλους Λαούς αποδυναμώνουν και άλλους τους κάνουν επιθετικούς και τους χρησιμοποιούν, ώστε να φθείρονται μεταξύ τους, γιατί αλλιώς δεν επαρκούν οι δυνάμεις τους για το Μεγάλο Σκοπό, να θέσουν, δηλαδή, σε Καταστολή τους πληθυσμούς τής Γης, να τους αγοράσουν, να τους υποτάξουν, μ’ έναν ευφυή τρόπο, που μόνον ο Διάβολος ξέρει!

Και, πριν αλέκτορα φωνήσαι…, τρέχουν οι ντόπιοι αρνητές να σκύψουν το κεφάλι στον Ιταλό, που έθεσε υπό Κατοχή τον Λιμένα, τον χτισμένο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ Ελλήνων κι Ευρωπαίων Πολιτών αλλά αυτοί τον αγόρασαν για ψίχουλα και… έτοιμο – η υιοθέτηση από την «Ένωση» τής νόμιμης κλοπής παροιμιώδης!- γιατί αυτή τη μοίρα έχουν για την Ελλάδα οι δικοί μας «Ιδεολόγοι» των Κομμάτων και οι Νταβατζήδες τής Δύσης.

Μόνον που η εθνική Περιουσία δεν ανήκει και δεν πουλιέται σε κανέναν, απολύτως, Αγοραστή-Κατακτητή! Δεν δίνεται ποτέ «Γη και Ύδωρ» στους Τυράννους, όσοι Θησαυροί κι αν σωριάζονται στα πόδια μας! Δεν αγοράζεται Μέλλον και Ιστορία, ούτε μπαίνουν στη ζυγαριά Ελλάδα και Χρήμα! Μόνον η Ελληνική Συνείδηση επιβάλλει Αγώνα πολύμορφο, για αναστροφή τής Κατάστασης, να πάρουμε ξανά τον έλεγχο τής Μητέρας Πατρίδας!

Ό,τι δεν κατάφεραν Γερμανοί και Ιταλοί το ’40-’41, το πετυχαίνουν τώρα, …ειρηνικά και μεθοδικά, δίχως όπλα, ερήμην τού διαιρεμένου, εξαντλημένου Λαού, να θέσουν, δηλαδή, υπό έλεγχο τους νευραλγικούς-στρατηγικούς Τομείς τής Χώρας και αυτό με τη Συνέργεια εθνο-Προδοτών Πολιτικών ενώ άλλα Κόμματα …ακόμη μονοπωλούν τους αγώνες, διατηρώντας αυτόνομους …«Πύργους» Εξουσίας να διαιωνίζουν το διχασμό τής Χώρας!

Κατάφερε η αμερικανική Δύση και η «Ένωση» τής Ιδιωτικής Οικονομίας, όχι των Ευρωπαϊκών Εθνών, να αναδείξουν στο προσκήνιο τής πολιτικής ζωής τής Ευρώπης τους πιο ανεπαρκείς, δουλοπρεπείς και αντιευρωπαϊστές Πολιτικούς! Στην Ελλάδα, ανέδειξαν δύο πολιτικά Ανδρείκελα που όμοιά τους δεν έχουν υπάρξει στη ζωή αυτής τής Χώρας!

Έτσι, αφού θεμελιώθηκε το Χρέος στη δεκαετία τού ’90, και, με το ξεκίνημα τής Χιλιετίας, διπλασιάστηκε, σε χρόνο ρεκόρ, αθροιζομένων, δε, και των ποικίλων προβλημάτων τής Πατρίδας, που έμπαιναν διαρκώς κάτω από το μαγικό «Χαλάκι», έχουμε, στις μέρες μας, ως …μόνη  διέξοδο το ξεπούλημα, που ονομάζουμε, κατ’ ευφημισμόν, Επένδυση! Σαν να λέμε την Κόλαση  …Παράδεισο και θέλουμε ο Λαός να πιστέψει σ’ αυτό!

Έτσι, με τις ευχές τού φιλόπλουτου Μάγιστρου – persona non grata στην Ελλάδα, ασφαλώς! – τον οποίο, δικαιολογημένα, αποστρέφεται μεγάλη μερίδα τού Δεξιού Χώρου, μα δεν στηρίζει αυτόν αλλά την Παράταξη, οι τρεις Σωματοφύλακες στη Θεσπρωτία, υπό την Εποπτεία τού ηπειρώτη Χάνου, εσιώπησαν, λησμονώντας ότι τους ψήφισαν ακρίτες Έλληνες, όχι οι Ηγεμόνες εξ Αθηνών και ότι όφειλαν να προστατέψουν τον τόπο!

Αντ’ αυτού, ο εις δεν θέλει να ξεκολλήσει από την Καρέκλα, ο έτερος, ενώ οι Θεσμοί σέρνονται και το Κέντρο είναι αυτό που καθορίζει την τύχη τους, συναντάται προς θέαση με Διοικητές-Διευθυντές-Προϊσταμένους… – χέστηκε, δηλαδή, η φοράδα στ’ αλώνι! – και ο τρίτος, που έχει ταράξει στα χειροφιλήματα τον Αρχηγό, πανηγυρίζει ως Ρωμαίος Διοικητής, γιατί δόθηκε αμαχητί  «γη και ύδωρ» σε Ύπατο τής Δ. Οικονομίας.

Άτοπο, βέβαια, ν’ αποδώσουμε εξ ολοκλήρου στους Φωστήρες τής πολιτικής μας ζωής το μέγα ολίσθημα τής πώλησης τού Λιμένα στους Ιταλούς. Που θα σφραγίσουν και την «Πύλη τής Ευρώπης» για τους υπό άφιξη μετανάστες! Το βάρος το έχουμε όλοι αλλά περισσότερο όσοι- από τα Κόμματα ιδίως- χρημάτισαν εκπρόσωποι τού Οργανισμού να λαδώσουν καλά τις μηχανές τους και να μην επιτρέψουν «πόλεμο» εν ονόματι τού λαϊκού Συμφέροντος.

Ο Διάβολος, βέβαια, είναι έξυπνος. Όχι ο ντόπιος αλλά εκείνος που δίνει Εντολές εκ Δύσεως. Ο Έλληνας είναι ο …Φτωχομπινές τής υπόθεσης! Ετοίμαζε χρόνια τα δολώματα και στην κατάλληλη ώρα τα έριξε προς κάθε κατεύθυνση. Και σε κάθε μαρίνα θεσπρωτική. Τα Ψάρια  …πολλά. Από κάθε πολιτικό χώρο. Να μην αντιδράσει κανείς στις Πωλήσεις!

Που προωθεί η «Ένωση» με τον Αυτοκράτορα! Αφού επέτρεψαν στη Χώρα τον Υπερδανεισμό – τα παιχνίδια Εξουσίας στην Ελλάδα πληρώνονται ακριβά τώρα από τους …πολίτες! – την έχουν σήμερα υποτελή και της επιβάλλουν ως λύση για την αποφυγή τής φανερής Χρεοκοπίας την πώληση τής εθνικής Περιουσίας, ήτοι τη διάλυση τής Πατρίδας! Ας αναρωτηθούμε: τι θα μείνει στην Ελλάδα, αν …Γη, Νερό και Υποδομές πουλιούνται!

   Τι «Ένωση» είναι αυτή που σπρώχνει τους Σλάβους των Σκοπίων σε μια ιστορική Κλοπή, στο πρώτο, δηλαδή, βήμα για την ευόδωση παλιότερων εθνικιστικών στόχων; Σε τι είδους Ευρώπη ζούμε, όταν κρατά σε αναμονή τους Αλβανούς, ωσότου έρθουν κατάλληλες συνθήκες για την Κάθοδό τους στο Νότο και ενώ ορίζει και τα δύο εκτός Ευρώπης Προτεκτοράτα, που τη βοηθούν, όμως, να ρημάξει την Ελλάδα-«μέλος»;

   Και πώς γίνεται η «Ένωση» ν’  ανοίγει την όρεξη και των ανεξέλεγκτων πια Οθωμανών – στη Χώρα μας, πασχίζουν τα ΜΜΕ τής ολιγαρχικής Αθήνας να φανατίσουν τους Έλληνες, με συνεχείς αναφορές στους Λύκους τής Ανατολίας, δηλαδή, στους εσαεί Κλέφτες, μπας και χρειαστεί ν’ αμυνθούμε! – ενώ ωθεί, ταυτόχρονα, τους Έλληνες Κυβερνώντες …γονυπετείς να ζητούν την προστασία των γερμανικών Βρυξελλών και τού Αυτοκράτορα!

   Η Πολιτική θα αλλάξει, μόνον αν την αλλάξουν οι Πολίτες! Αφ’ εαυτού της είναι αδύνατον, γιατί έχει εκτροχιαστεί. Μόνον αν αρθούν οι Πολίτες στο ύψος των Περιστάσεων, υπάρχει ελπίδα, αν, βγαίνοντας από τα Κόμματα… bodrum asker, την αναγκάσουν να θυμηθεί το Σκοπό της! Ν’ αντιληφθεί ότι δεν νοείται να πυροβολεί τον Εντολέα Λαό και οι ηγεμόνες της να καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια δίπλα στον Πλούτο και τους Δ. Προστάτες!

Οι Έλληνες επιβάλλεται να οργανωθούν, μένοντας έξω από αρρωστημένα Κόμματα! Δεν μπορείς να στηρίζεις το Σφαγέα σου! Τον αντικαθιστάς! Τους πολιτικούς τής Ένωσης και τους «εγκεφάλους» τής Ιδιωτικής Οικονομίας δεν τους ενδιαφέρει πλέον η τύχη των Εθνών και των Ευρωπαίων Πολιτών! Ούτε η διαφαινόμενη πληθυσμιακή Αναιμία τής ευρωπαϊκής ηπείρου! Αυτό …αποζητούν! Εξάλλου, έχουν γεμάτες τις δεξαμενές Αφρικής και Ασίας!

   Η μετατροπή τής Ελλάδας σε μόνιμο Ενδιαίτημα και Αποθήκη μεταναστών υπηρετεί τα σχέδιά τους! Οι ίδιοι μεθόδευσαν τη Γένεση τής Μεταναστευτικής Πλημμυρίδος! Και χρησιμοποιούν την Ελλάδα, ιδίως τα αντεθνικά Κόμματα, για την ασφάλεια τους! Εξάλλου, ο Αυτοκράτορας αποτελεί εγγύηση για τα σχέδια τής  …Ελεύθερης Οικονομίας. Η αυτονομία τής Ευρώπης, η πολιτισμική φυσιογνωμία, η ακεραιότητά της υπό βαθιά αίρεση!

Ενώ στη Θεσπρωτία – ας προσγειωθούμε στα καθ’ ημάς – οι νεότεροι των Εκπροσώπων τού Λιμένα  ζητούν Συνεργασία με το Ρωμαίο Κατακτητή, όπως άλλοτε οι Κοτζιάδες για να κρατάνε τους Ραγιάδες ανενεργούς. Είναι οι πρώτοι που θα αξιοποιηθούν στην Εποχή τής ξενόφερτης «Ευημερίας» που έρχεται, όπως ο πρώτος τού Νομού μάς είπε – ο έτερος πολιτικός Νάνος τον έκανε πρώτο- και ο Λαός που δεν ψήφισε αυτούς αλλά το Κόμμα!

Η Υποτέλεια, συχνά, περνά από πατέρα σε γιο, η δειλία με την ασχετοσύνη, επίσης. Αν όλα μέλι- γάλα για τους Αγοραστές, μετά την άνανδρη Πράξη από την πλευρά τής Αθήνας – οι Νόμοι στα μέτρα των Ισχυρών αποτελούν εθνική Προδοσία! – ποιος ο λόγος να μην πουλήσει το φοβερόν  Άστυ και την παραλιακή Ζώνη – οι γειτονικές Μαρίνες πήγαν πακέτο με τον Λιμένα! – ή τις βουνοκορφές με τους κοινοτικούς Ελαιώνες που βλέπουν θάλασσα!

Με τους φόρους Ελλήνων κι Ευρωπαίων θα φτιάξουν όλες τις υποδομές για Γερμανούς, ίσως Τούρκους επιχειρηματίες και Αλβανούς! Που κι αυτοί έχουν κλείσει τα Σύνορα στους μετανάστες και παίρνουν, γενικά, τα πάνω τους ενώ εμείς κατηφορίζουμε στην Κόλαση, με …ασύγκριτη ανθρωπιά και …«πολλή Δημοκρατία», για ν’ αποδείξουμε πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά με άλλη μορφή να μην καταλαβαίνουμε τα έργα τού Διαβόλου!

Κυρίως, όσοι είμαστε έξω από το Τρίγωνο τής θεσπρωτικής ζωής αλλά πάντα στο σκοτεινό Κύκλο της. Δυστυχείς που βλέπουμε τα κομμάτια ιδιαίτερης και ευρύτερης Πατρίδας να αγοράζονται, μπρος στο όραμα τής Ιδιωτικής Οικονομίας για καθυπόταξη Λαών και Εθνών. Που θα σημάνει υπερ-συγκέντρωση τού Πλούτου και Έλεγχο τής Γης σε λίγα χέρια, δίχως δυνατότητα αντίδρασης από τις διαιρεμένες, πολύμορφα, διεθνείς Κοινωνίες.

Από το Κέντρο τού θεσπρωτικού Κύκλου, ακούγονται ακόμα Ιαχές θριάμβου από τον πρώτο Άρχοντα τής Θεσπρωτίας, ζήτω κραυγάζοντας που η Αυτοκρατορία ξανάρχεται και οι Ρωμιοί θα μείνουν πάλι με το κεφάλι σκυμμένο, θα παίρνουν και …αντισταθμιστικά οφέλη – τι χαρά! – που κι αυτά θα ανακυκλωθούν στους Έχοντες ενώ για το Λαό θα φροντίζουν, από τώρα και στο εξής, τα κοινωνικά Παντοπωλεία και τα ΜΜΕ, με άρτον και θεάματα.

Η Θεσπρωτία ευνουχίζεται, το ίδιο και η Ελλάδα, αλλά προς Θεού μην πειράξουμε τα γ… Κόμματα, αγγλιστί Fucking,  που μας έφτασαν ως εδώ και τώρα συνυπηρετούν το Όραμα τού Πλούτου για Αυτοκρατορία, κάτι σαν την Περσική δηλαδή, μόνον που οι Έλληνες τότε ήταν άντρες, οι τωρινοί …Φλώροι και Φλούφληδες  και γι’ αυτό μισούν την Ιστορία κάποιοι, γιατί στον καθρέφτη της βλέπουν πόσο λίγοι είμαστε απέναντί τους και πόσο δειλοί!

Μην τους κρίνουμε, όμως, τους θεομπαίχτες, γιατί θέλουν να συνεχίσουν την καλή ζωή κι ας πάνε οι Έλληνες κατά Διαόλου ή στα τέσσερα σημεία τού Ορίζοντα, μην τους χαλάσουμε τη βολεμένη Ψυχολογία και το διεθνές αλισβερίσι – τα …δικά τους παιδιά εξασφαλισμένα! – ας πάει κατά γκρεμών η Πατρίδα, με όλη την Περίμετρό της, μαζί και η Θεσπρωτία, από την Πάργα ως το Δρέπανο και τη Σαγιάδα, αυτοί νά ’ναι καλά και οι μετανάστες φίλοι!

    Γι’ αυτό, ας αναρωτηθούμε πώς γίνεται η «ξινισμένη» Αριστερά – τώρα και η …Δεξιά! –  να είναι φιλική με όλες τις Φυλές και τα Έθνη τής Γης πλην τού Ελληνικού! Γιατί ο αριστερός Πυρήνας λειτουργεί ως Κράτος εν Κράτει και πού οδηγεί αυτό! Γιατί συναινεί με το αλάθητό τού Πάπα! Ποιον κοροϊδεύει; Τον εαυτό του, ασφαλώς! Έχει το Κόμμα για Εξουσία, Βιοπορισμό και Ψυχαγωγία! Και ποσώς τον ενδιαφέρει η εθνική Ενότητα!

Ούτε να τους πούμε να ζητήσουν Συγγνώμη από την κακότυχη Νεολαία για τον κόσμο που της ετοίμασαν Δεξιοί-Αριστεροί-Σοσιαλιστές, που τάχα …κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους αλλά τα βρίσκουν μια χαρά στις Εξουσίες, Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί, με γελάκια κάτω από τον πώγωνα και νεύματα που κάνουν κύκλους στον αέρα  τής Χώρας που πρόδωσαν!

Οι Παργινοί, σαν πουλήθηκε η γη στους Τούρκους, έφυγαν για τα Ιόνια νησιά. Κάπως έτσι θα φύγουμε κι εμείς, αφού η Καρμιριά δεν έχει όρια και, πλέον, στη Θεσπρωτία και στην Ελλάδα γίναμε Κότες! Που ξέρουμε από μικροψυχία, κουτσομπολιό, φθόνο που βγάζει μάτια, κι ενώ έχουμε καβαλήσει το καλάμι να λέμε για άλλους ότι τό ’καναν, να μην ανέβει κανείς, μόνο να ψοφήσει η γελάδα τού γείτονα κι ας πάει κατά διαόλου το …σύμπαν!

Έθεσαν το Κράτος εκτός λειτουργίας οι Ηγεμονίσκοι τής Χώρας, ομού και οι Κομματάρχες της …να παρακμάσουν Θεσμοί και Λαός, έτσι, από παντού σήμερα να εμφανίζονται Ιδιώτες-Φασίστες τής Οικονομίας, που θέλουν τα πάντα και …Κολλήγους στις Ιδιοκτησίες τους. Ξανάρχονται οι Τσιφλικάδες, με άλλο πρόσωπο και ενδυμασία τής …Μόδας: Επενδύσεις! Αγορές «νόμιμες» τής Εθνικής Περιουσίας, ήτοι του Λαού που χάνει όλη τη δύναμη του.

    Οι Νέοι να βουλιάζουν στην ανέχεια, οικονομική-ψυχολογική, στα ναρκωτικά, το άγχος, στην οθόνη τού Υπολογιστή και οι αλλογενείς φίλοι μας να πιάνουν θέσεις σε λιμάνια, αεροδρόμια, ΚΟΣΜ-ΟΤΕ κι όπου αλλού έχουν Επιχειρήσεις οι ξένοι Μπουρζουάδες που …ίδρωσαν και μάτωσαν να φέρουν την Ελλάδα εδώ που είναι και τόσους πολυκομματικούς Προδότες χρησιμοποιούν, επί χρόνια, ξοδεύοντας λεφτά, δώρα πλούσια και φαιά ουσία.

Πάντα η Ελλάδα τους δυσκόλευε αλλά τώρα την έχουν στο χέρι. Σιγά – σιγά τη δένουν και κόβουν τις καλύτερες σάρκες, τα κόκκαλα στο …Λαό! Στο τέλος, αν δεν κάνουμε κάτι, θα τεμαχίσουν την Πατρίδα: η Δ. Θράκη από κει, η Μακεδονία από δω, τα Νησιά από την άλλη, η Νότια Ήπειρος ξέρουμε πού, εννοείται πώς η Αθήνα θα εκδίδεται σε κάθε Πολίτη-επιβήτορα τής Οικουμένης, πολυπολιτισμική, υπερήφανη και αγέρωχη!

Άμποτε ο Θεός να δώσει, γιατί οι Έλληνες είμαστε σκέτη απογοήτευση, να μην ξαναδούμε στη θεσπρωτική σκηνή αυτό το Τρίγωνο, ούτε στην Ελλάδα το μεγάλο, να μη δούμε στο μέλλον τους ντόπιους ηγεμόνες να γίνονται ξανά συνώνυμο τής Προδοσίας με την παραλιακή Ζώνη, όπως ακριβώς τα Κόμματα-Βιολιτζήδες που δεν άλλαξαν το Χαβά τους!

Δεν το έχουν σε τίποτε να μας κλείσουν σαν τα ποντίκια στα ενδότερα τής Θεσπρωτίας, αφού εμποδίσουν την Έξοδο στη Θάλασσα, φράκτες υψώνοντας και δίνοντας κομμάτι-κομμάτι τις ακτές σε Ιδιώτες, Σώματα Στρατού και… Δήμους! Όπως στο «Μάτι», όπου ενήλικες, παιδάκια, ζώα πέθαναν βασανιστικά αλλά δεν ίδρωσε το αφτί των Ρουφιάνων που κάνουν τα ίδια και πουλούν τον ήλιο, τη ζωή, τον αέρα που αναπνέουμε!

Πονάει η Καρδιά που πήραν το Λιμάνι, το Οξυγόνο από τους δικαιούχους Θεσπρωτούς, που, στα λίγα χρόνια «ελευθερίας» τους, δοκιμάζουν κι άλλον Κατακτητή στην πλάτη, τους Γραικύλους  Αθηνών και Περιχώρων, που μας περιφρονούσαν κι έγδυναν Πατρίδα και Λαό, όχι μόνον οικονομικά αλλά ψυχικά-πνευματικά, από κάθε θέση, όχι μόνον τις επάνω.

Όλοι να τα παίρνουν άνετα, Γιατροί, Πολιτικοί, του Δημοσίου και Ιδιώτες, ανεξέλεγκτα, ατιμώρητα, αφού δεν τους τα ψάλλαμε, γιατί οι Άλλοι δεν σ’ άφηναν να μιλήσεις, τι μας θεωρούσαν και γραφικούς, τα Κόμματα δηλαδή, με όλους τους παρατρεχάμενους και βολεμένους, νυν και αεί στο παρελθόν και ευχόμαστε όχι εις τους ερχόμενους Αιώνας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *