Τοποθετήθηκε συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο της Πλαταριάς-Δήλωση Μ.Κάτση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Share Button
Ήταν Απρίλιος του 2019 όταν μετά από πολλή προσπάθεια και αξιοποιώντας το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώναμε στους συμπολίτες μας την ανακατασκευή γηπέδου στην Πλαταριά  https://tinyurl.com/4mtkk4jc.
Σήμερα είμαι 2 φορές χαρούμενος που βρέθηκα στην Πλαταριά κατά την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο. Από τη μία γιατί ένα νέο σύγχρονο γήπεδο θα είναι σε λίγο καιρό στη διάθεση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, και από την άλλη γιατί βλέπω ένα έργο που με κόπο το εντάξαμε να παίρνει σήμερα σάρκα και οστά. Περίφραξη, τάπητας τελευταίας τεχνολογίας και αντιπλημμυρικά έργα ολοκληρώνονται.
Τα πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ που έπεσαν στη Θεσπρωτία την περίοδο 2017-2019 από το πρόγραμμα Φιλόδημος, για έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, βοηθούν στην ανάπτυξη βασικών υποδομών αλλά και ενισχύουν την τοπική κυκλική οικονομία, έπιασαν τόπο.
Είναι σημαντικό η δημόσια αυτή περιουσία να τύχει σεβασμού και αξιοποίησης από το Δήμο Ηγουμενίτσας και την κοινωνία των πολιτών. Αυτό σημαίνει φύλαξη και κανονισμοί λειτουργίας όπως και να ανακαινιστούν εκ νέου τα αποδυτήρια.
Εύχομαι στους κατοίκους της Πλαταριάς και των χωριών της Σκορπιώνας, της Φασκομηλιάς, του Πολυνερίου, του Αργυρότοπου και των Συβότων και ιδίως στη νέα γενιά του τόπου μας, καλορίζικο και πολλά γκολ!
ΥΓ: Ακόμη περιμένουμε να δούμε τι έργο έχει να επιδείξει η σημερινή κυβέρνηση στη Θεσπρωτία…Ο χρόνος τελειώνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *