Τουριστική ημερίδα στην Πέρδικα (+ΦΩΤΟ)

Share Button

P1011154Τουριστική ημερίδα με θέμα: «Τουρισμός – Προοπτικές, Παρόν και Μέλλον» διοργανώθηκε από τον σύλλογο Πέρδικας σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Πέρδικας με ομιλητή τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Μακεδονίας Θράκης και συνεργάτη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Βορείου Ελλάδος Μιχάλη Ράντζο.
Στόχος και σκοπός της ημερίδας ήταν η αναβάθμιση του τουριστικό προϊόντος της Πέρδικας, αναδεικνύοντας όλες τις ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και ταυτόχρονα βελτιώνοντας τις υποδομές του τόπου για την προσέλκυση τουριστών.
Ο κ.Ράντζος στάθηκε στην αναγκαιότητα να αναβαθμιστεί συνολικά το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν, προσδίδοντάς του ευρωπαϊκή – ελληνική ταυτότητα και στη συνέχεια να προβληθεί και να προωθηθεί καταλλήλως.
Επίσης αναφέρθηκε στον κρυφό άσσο στο μανίκι που διαθέτει η Πέρδικα και είναι τα τοπικά προϊόντα (ελιές και ελαιόλαδο κατά πρώτο λόγο και κρέας κατά δεύτερο).

Το παρών έδωσαν επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου που ασχολούνται με τον τουρισμό (ιδιοκτήτες ενοικιάζομενων δωματίων αλλά και ιδιοκτήτες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων).

Την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θωμάς Πιτούλης, ενώ εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου ο οποίος έχει βραβευτεί για τις πρωτοβουλίες του στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην Ήπειρο.

Επίσης το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ.Αλέκος Πάσχος.

Στην διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκε video για την Πέρδικα από τον φωτογράφο και σχεδιαστή ιστοσελίδων Γιώργο Μαλαμίδη, διαχειριστή του site Thesprotia3D που στόχος του είναι η προβολή και η τουριστική προώθηση περιοχών και υπηρεσιών της Θεσπρωτίας κατά την περίοδο του καλοκαιριού και όχι μόνο.

 

P1011155


P1011156
P1011165P1011161P1011160

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *