Τράπεζα Ηπείρου: Αντιμετώπιση κρούσματος COVID-19 στο κατάστημα Ηγουμενίτσας

Share Button
Για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Στο πλαίσιο της απόλυτης διαφάνειας και της ευθύνης για την προστασία του τόπου μας, καθώς και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η Τράπεζα Ηπείρου ανακοινώνει ότι λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εργαζόμενο στο κατάστημα της Ηγουμενίτσας, η λειτουργία του τροποποιείται προσωρινά ακολουθώντας άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ.
Συγκεκριμένα, όλοι οι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε μοριακό τεστ COVID-19 και θα παραμείνουν σε προληπτική καραντίνα ανεξαρτήτως θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος, ενώ παράλληλα έγινε ενδελεχής απολύμανση από πιστοποιημένη εταιρεία σε όλους τους χώρους του καταστήματος το Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020.
Τη Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020, το κατάστημα θα ανοίξει και θα λειτουργεί με νέο προσωπικό, αποσπασμένο από άλλα καταστήματα.
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει, όπως πάντα, να τηρεί υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας και να εφαρμόζει αυστηρά όλα τα μέτρα και τα πρωτόκολλα υγιεινής όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τις Αρμόδιες Αρχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *