Τρεις Θεσπρωτοί ποδηλάτες συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου αντοχής Γιάννενα-Ανήλιο Μετσόβου (+εικόνες)

Share Button

Με την συμμετοχή τριών ποδηλατών από την Θεσπρωτία πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου αντοχής που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ιωαννίνων την Κυριακή.

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την πλατεία μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας και τερμάτισαν στο Ανήλιο Μετσόβου σε μια εξαιρετικά απαιτητική και δύσκολη διαδρομή με μεγάλη υψομετρική διαφορά και πολλές ανηφόρες.

Ο Πέτρος Ζύλης ο οποίος αγωνίστηκε με δελτίο αθλητή-Κατηγορία MASTERS (ανήκει στον Άπειρο Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας) διένυσε την απόσταση των 89 χιλιομέτρων σε χρόνο 3:00:29 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (14ος στην γενική κατάταξη και 5ος ηλικιακή).

Η Λαμπρινή Γεωργίου που δεν διαθέτει δελτίο αθλητή, αγωνίστηκε στην κατηγορία OPEN 30+ και τερμάτισε σε χρόνο 4:26:49. Ήταν η μοναδική γυναίκα από την Θεσπρωτία (στον αγώνα συμμετείχαν και άλλες τρεις γυναίκες από τα Γιάννενα) και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία της.

Τέλος, ταυτόχρονα τερμάτισε και ο Χρήστος Χρήστου ο οποίος διαθέτει δελτίο αθλητή (ανήκει και αυτός στον ‘Απειρο Ποδηλατικό ‘Ομιλο Ηγουμενίτσας) με χρόνο 4:26:52.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *