Η Βασιλική Νικολάου ΔΕΝ θα είναι υποψήφια με τον Συνδυασμό του Αντώνη Μπέζα: “”Dura lex, sed lex”: Σκληρός νόμος, αλλά νόμος”

Share Button

Με την ανακοίνωσή μου αυτή ενημερώνω ότι δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον συνδυασμό του Αντώνη Μπέζα, ” Μαζί για την Ηγουμενίτσα”.
Αυτό συνέβη παρά την ισχυρή βούληση και του Αντώνη και τη δική μου. Ο επικαιροποιημένος εκλογικός νόμος οδήγησε στο να μη γίνει δεκτή η αίτηση μεταδημότευσής μου από τον Δήμο Πάργας στον Δήμο Ηγουμενίτσας, λόγω υποψηφιότητας.
Χωρίς να θέλω να κουράσω, θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, σφίξαμε τα χέρια, έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν τα γεγονότα. Μεταδημότευση λόγω υποψηφιότητας γίνεται δεκτή μόνο για τον Δήμο Αθηναίων και Θεσσαλονίκης. Έτσι ΔΕΝ μπορώ να είμαι υποψήφια, παρά το γεγονός ότι ζω στην Ηγουμενίτσα από όταν γεννήθηκα, στην ίδια διεύθυνση πάνω από σαράντα χρόνια και φυσικά ανήκω στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας!
Ζητώ την κατανόηση όλων γιατί δεν ευθύνεται για την εξέλιξη αυτή ο αρχηγός του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μπέζας, ούτε εγώ.
Δηλώνω δημόσια ότι συνεχίζω τη στήριξη μου στο πρόσωπό του και τον Συνδυασμό, για τον οποίο θα εξακολουθώ να εργάζομαι σαν να ήμουν ενεργό μέλος
Η προσωπική μου εκλογή δεν ήταν επ’ ουδενί αυτοσκοπός. Ο Αντώνης είναι ο άνθρωπος των οραμάτων, των προτάσεων και μπορεί να κάνει τον Δήμο Ηγουμενίτσας έναν σύγχρονο Δήμο. Μπορεί να συγκεράσει τον λογισμό με το όνειρο. Μπορεί να εμπνεύσει, να τολμήσει, να προχωρήσει μπροστά. Παραμένω αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα δίπλα του. Για τα μικρά και τα μεγάλα. Σας ζητώ να κάνετε το ίδιο.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους εσάς που μου δείξατε τόση αγάπη και εμπιστοσύνη και που με ακούσατε. Και εσάς που διαφωνήσατε με σεβασμό, όπως αρμόζει στη δημοκρατία. Η αντίθεση οδηγεί στη δημιουργία νέων ιδεών.
Θα ήταν αναληθές να πω ότι δεν έχω μια ανθρώπινη πικρία που η εξέλιξη των πραγμάτων με εμπόδισε να προχωρήσουμε μέχρι τις εκλογές ως προς την ατομική υποψηφιότητα.
Ο Συνδυασμός μας είναι πολυσυλλεκτικός και οι υποψήφιοι θα αγωνιστούν με επιχειρήματα, προτάσεις και θέσεις.
Αντώνη, σε ευχαριστώ δημοσίως για την τιμή και την εμπιστοσύνη να συμπορευτούμε.
Συνομίλησα με τόσους ανθρώπους σε όλες τις περιοχές του Δήμου. Με συγκίνησε η ευγένεια που μου έδειξαν και η πίστη τους στο όραμά σου. Μπροστά, σταθερά, με τόλμη!
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες -γιατί εγώ έτσι σας βλέπω – ο ποιητής Νίκος Καρούζος λέει: “εντούτοις εκεί που χάνεται ο δρόμος να τραβήξεις”. Μαζί σας θεωρώ ότι ο δρόμος είναι μπροστά μας και συμπορευόμαστε.
Ευχαριστώ από καρδιάς.
Βασιλική Αλ. Νικολάου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *