Βασίλης Αποστόλου (ποδοσφαιριστής Θεσπρωτού): “‘Οταν έχεις θέληση, κάνεις τα πάντα”

Share Button

του Βαγγέλη Γυφτόπουλου, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Μας αρέσει να μιλάμε με νέα παιδιά που δεν θέλουν να παίζουν μόνο ποδόσφαιρο, αλλά να έχουν και άλλους στόχους, όπως να πάνε στο πανεπιστήμιο, να σπουδάσουν διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Το ποδόσφαιρο, μπορεί να χαρίζει χρήματα και λάμψη στους ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων, αλλά υπάρχουν και εκατοντάδες άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες που δεν παίρνουν τίποτα, παίζοντας για το γόητρο και τη φανέλα. Και αν αρκεστούν μόνο σε αυτό, κάποια στιγμή που τα χρόνια περνούν και όλα τελειώνουν, καθώς δεν μπορούν να φτάσουν όλοι ψηλά, θα έχουν να επιλύσουν και το βιοποριστικό τους πρόβλημα.
Στην Ηγουμενίτσα, συναντήσαμε τον 18χρονο ποδοσφαιριστή του Θεσπρωτού, τον Βασίλη Αποστόλου, που τα πάει πολύ καλά με το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα είναι και καλός μαθητής, ετοιμαζόμενος για τις πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο. Μας ανέφερε ότι αυτό τον καιρό τον ενδιαφέρει να περάσει στη Γυμναστική ακαδημία και να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο, καθώς όταν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να γίνουν.
Ο Βασίλης Αποστόλου είναι από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη Θεσπρωτία. Κάποιο διάστημα πέρασε και από τις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.
Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που δείχνει και την ωριμότητα του 18χρονου ποδοσφαιριστή από την Ηγουμενίτσα: «Το ποδόσφαιρο έρχεται τώρα σε δεύτερη μοίρα. Αν περάσω στη Γυμναστική Ακαδημία θα έχω τον χρόνο και τις ευκαιρίες για να παίξω μπάλα. Με το πτυχίο του πανεπιστημίου μπορώ να έχω και επαγγελματική αποκατάσταση, ενώ με το ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Είναι απρόβλεπτο και δεν επιβιώνουν πάντα οι καλύτεροι. Θέλω να συνδυάσω ποδόσφαιρο αλλά και σπουδές. Μπορώ να τα καταφέρω και στους δύο τομείς…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *