Βάζουν μπροστά τις ακαδημίες στον Θεσπρωτό-Συνάντηση με τον παλιό άσο του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο

Share Button

thesprΣυνάντηση με τον υπεύθυνο ακαδημιών ΠΑΟΚ και παλιό ποδοσφαιριστή του του «δικεφάλου» του Βορρά Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο είχαν την Πέμπτη ο πρόεδρος του Θεσπρωτού Σάββας Θωμάζος και ο γενικός αρχηγός Κώστας Σακαρέλης ανοίγοντας έτσι τον κύκλο των επαφών με παράγοντες ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών για την σύναψη συνεργασιών σε διάφορα επίπεδα. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον  κ.Πουρλιοτόπουλο ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων με τον ΠΑΟΚ το 2014 για διάφορα θέματα που αφορούν κυρίως τα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες.

«Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντιληπτή και επιτακτική ανάγκη κατεύθυνσης στις ακαδημίες για όλες τις ομάδες. Η επένδυση στη δημιουργία ακαδημιών είναι πρωταρχικό μέλημα μας. Στόχος και φιλοδοξία μας είναι η στελέχωση των τμημάτων με ειδικευμένους προπονητές ανά ηλικία και η επέκταση του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών σε όλη την επικράτεια και για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με τεχνογνωσία και εμπειρίες στο συγκεκριμένο κομμάτι”, υπογράμμισε με δηλώσεις του στον Θεσπρωτικό Παλμό ο ισχυρός άνδρας των “κιτρίνων”.

Οι κ.κ. Θωμάζος και Σακαρέλης συνδύασαν το…τερπόν μετά του ωφελίμου καθώς παρακολούθησαν και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπόντμπι και την εμφατική νίκη του “δικεφάλου του Βορρά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *