«Βιολογικός Μετανάστης» του Αρκά απόψε στην Παραμυθιά

Share Button

theatroΗ Φιλαρμονική Πάργας και το Γυμνάσιο Καναλακίου παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Βιολογικός Μετανάστης» του Αρκά σε μια μουσική διασκευή, στη Παραμυθιά και το Θέατρο Καρκαμίσι, την Παρασκευή 15 Μαίου στις 21:00
Η υπέροχη κωμωδία του Αρκά, που αποτελεί ένα μήνυμα ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία, ντύνεται με ροκ μουσική, ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής και μοντέρνα χορευτικά. Ένα μουσικοθεατρικό θέαμα από μαθητές, που θα σας συναρπάσει!
Στο έργο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ένα Νεφρό µε τη µεταµόσχευσή του σε νέο, υγιή οργανισµό. Αυτό το Νεφρό τώρα παλεύει για την ενσωµάτωσή του σε µια «κοινωνία», συντηρητική και ξενοφοβική… Μετανάστης σ’ έναν οργανωµένο, εχθρικό οργανισµό, χωρίς συµµάχους και χωρίς δικαιώµατα.
Οι αναγωγές µε τους ανθρώπους-µετανάστες στο «πρόσωπο» του µετανάστη-νεφρού είναι καίριες, έξυπνες, πικρές και χιουµοριστικές. «Χρησιµοποιείτε σαν άλλοθι τον καρκίνο και κάνετε αυθαιρεσίες. Επιτίθεστε όπου βρείτε. Στον ίδιο σας τον οργανισµό» λέει το Συκώτι για την επίθεση του ανοσοποιητικού.
Εισοδος Ελέυθερη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *