Βραβεύτηκε η γιατρός Μαρία Σαμίου από την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος

Share Button

Με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε μια γιορτινή βραδιά μέσα σε μια κατάμεστη και ζεστή αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, με πολύ παλμό, ζωντανή μουσική και ενθουσιασμό, τα μέλη της ΕΝΘΕ αντάλλαξαν ευχές για υγεία, πρόοδο και καλή χρονιά.

Πλήθος φίλων από τον πολιτικό χώρο, τις υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες καθώς και τις φαρμακευτικές εταιρείες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τονίζοντας με κάθε τρόπο την αγάπη τους και την στήριξή τους στο έργο της εταιρείας.

Δηλώσεις αντρών, όπως του περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρου του Εθνικού Δικτύου Υγείας Γιώργου Πατούλη, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του δημάρχου Πανοράματος Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, επιβεβαίωσαν τη λαμπρή πορεία της ΕΝΘΕ και την αναγνώρισή της από την κοινωνία.

Συγκινητικές οι στιγμές της βράβευσης όσων συναδέλφων τίμησαν και τιμούν την ειδικότητα με την ενασχόλησή τους στα κοινά σε όλη τη χώρα.

Μεταξύ των βραβευθέντων και η πνευμονολόγος Μαρία Σαμίου η οποία εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηγουμενίτσα, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ. στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Η κα Σαμίου ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας με την παράταξη του τότε Δημάρχου Γιώργου Κάτσινου.

 

 

1 response on Βραβεύτηκε η γιατρός Μαρία Σαμίου από την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος

  1. Συγχαρητήρια!!Περήφανοι όλοι στα Κύθηρα για την Μαρία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.