Βροντερό και ομόφωνο “ΟΧΙ” από το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών στα ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ (+ VIDEO)

Share Button

psariaΟμόφωνα «Όχι» είπε το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του, γνωμοδοτώντας αρνητικά στο αίτημα του Αχιλλέα Μαντζούκη της εταιρείας “ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΕΕ” για επένδυσή του σε δεξαμενές καυσίμων στη Λωρίδα της Σαγιάδας, ανάμεσα στις Ιχθυοκαλλιέργειες.

Ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς κάλεσε το Συμβούλιο να γνωμοδοτήσει αρνητικά επικαλούμενους τις καταστροφικές επιπτώσεις που θα έχει για το περιβάλλον και την ευρύτερη περιοχή η συγκεκριμένη επένδυση, ενώ ανάλογη στάση τήρησε και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μηνάς Παππάς.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και πολλοί φορείς. Τόσο η Δημοτική Ενότητα Σαγιάδας, όσο και οι Αλιευτικός Σύλλογος Σαγιάδας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σαγιάδας και Πολιτιστικός Σύλλογος Σαγιάδας, εξέφρασαν την αντίθεση τους στην κατασκευή του εν λόγω έργου, σημειώνοντας ότι μια τέτοιου είδους επένδυση θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τις υδατοκαλλιέργειες που αποτελούν “πνεύμονα” ζωής στην ευρύτερη περιοχή.

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την εισήγηση του θέματος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών Χρήστο Γκίζα (ΚΑΜΕΡΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΛΜΑΝΤΖΗΣ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *