Ξεχωριστοί επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του προπονητικού Κέντρου του Θεσπρωτού

Share Button

Ξεχωριστούς επισκέπτες είχαν τη χαρά να υποδεχτούν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού Κέντρου στην Κεστρίνη, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και μέλη της διοίκησης.
Τα παιδιά του Ιδιωτικού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Αλφαβητάριο» Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του ΚΔΑΠ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τον καταξιωμένο τεχνικό του Θεσπρωτού. Μάλιστα υποδυόμενοι τους δημοσιογράφους, του απεύθυναν σειρά ερωτήσεων στις οποίες ο Χουάν Ραμόν Ρότσα απαντούσε με ιδιαίτερη χαρά. Όταν μαθητής τον ρώτησε «Ποια είναι τα κριτήρια που θέτει για να εισηγηθεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στην ομάδα;», ο ελληνοαργεντίνος προπονητής ανέφερε: «Τα πρώτα πράγματα που εκτιμώ σε έναν ποδοσφαιριστή είναι τον χαρακτήρα και το ήθος του. Από εκεί και πέρα κοιτάζω εάν πληροί κάποια ποδοσφαιρικά στοιχεία τα οποία με βάση την εμπειρία μου, θεωρώ σημαντικά».
Στη συνέχεια τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν ‘διπλό’ υπό το βλέμμα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, απολαμβάνοντας το παιχνίδι.
Ένα μεγάλο ‘μπράβο’ στην Χριστιάνα Αηδώνη, για την πρωτοβουλία να επιλέξει το προπονητικό κέντρο της Κεστρίνης για μία δημιουργική και γόνιμη επίσκεψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *