Ξεκίνησε τις συναντήσεις με θεσμικούς φορείς ο Μάριος Κάτσης

Share Button

katsis4Το Γενικό Νοσοκομείο και το Δήμο Φιλιατών επισκέφθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης στο πλαίσιο των συναντήσεων με θεσμικούς φορείς για τα τρέχοντα ζητήματα του νομού.

Στο Νοσοκομείο είχε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Σπ. Δερδεμέζη, την Διοικ. Διευθύντρια κα. Χριστ. Οικονομίδου και τον Διευθ. Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Αθ. Μποροδήμο και ενημερώθηκε για την λειτουργία της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Φιλιατών, την επικείμενη δημιουργία δύο νέων μονάδων Γηριατρικής – Αλτσχάιμερ και Παρηγορητικής Φροντίδας – Πόνου, την πορεία ολοκλήρωσης του έργου καθώς και την τροποποίηση του νέου οργανισμού του Νοσοκομείου.

Ο κ. Κάτσης διαβεβαίωσε για την απόλυτη προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στο δημόσιο αγαθό της υγείας όπως και την αναβάθμιση των δομών της, με σκοπό την πρόσβαση των πολιτών χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Στη συνέχεια συναντήθηκε στο Δημαρχείο Φιλιατών με τον Δήμαρχο κ. Σπ. Παππά και τον συντονιστή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φιλιατών Δημ. Τσότση, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τις καταστροφές που δημιουργήθηκαν από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα καθώς και για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου.

Με δεδομένα τα δημοσιονομικά προβλήματα και τις σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη βελτίωση της κατάστασης. Θα βρίσκεται δε, σε διαρκή συνεργασία με όλους τους φορείς και τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο την δημιουργία μιας ισχυρής ατζέντας ανάπτυξης για την περιοχή.

katsis3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *