Υλοποίηση διαδικτυακής ενημερωτική εκδήλωσης παρουσίασης υφιστάμενων και νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση υφιστάμενων και νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB».

Στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας τα παρακάτω χρηματοδοτικά εργαλεία:

  1. i) Ταμείο Εγγυοδοσίας ΕΑΤ – ΤΜΕΔΕ
  2. ii) Ταμείο Εγγυοδοσίας δανείων επιχειρήσεων παραγωγής οπτικοακουστικών έργων

iii) Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ – Επενδυτικά Δάνεια

  1. iv) Δράση Επιχειρηματική Χρηματοδότηση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ ΙΙ)
  2. v) Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικών Επιχειρήσεων
  3. vi) Ταμείο Εγγυοδοσίας Καινοτομίας

vii) InnoAgora

Ο Γενικός Διευθυντής Χρηματοδοτικών Προϊόντων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας κ. Σουγιουτζόγλου Στέργιος, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να μην διστάζουν να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα (τηλ: 210 74 50 400, email: loans.guarantees.div@hdb.gr), ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά για τις χρηματοδοτικές λύσεις που προσφέρει και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Η αναλυτική παρουσίαση των παραπάνω χρηματοδοτικών εργαλείων είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας: https://bit.ly/3TELLQa

 

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *