Υποστηρικτές της υποψηφιότητας Παπανδρέου στην Θεσπρωτία: Την Κυριακή δίνουμε σαφές πολιτικό μήνυμα για την κατεύθυνση του ΚΙΝ.ΑΛ.

Share Button

Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ με την μεγάλη συμμετοχή των ψηφοφόρων, αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ανάκαμψης της προοδευτικής παράταξης. Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 270.000 ψηφοφόρους και ειδικότερα στους 2.079 εξ αυτών που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στη Θεσπρωτία, εν μέσω πανδημίας.

Η λαϊκή βάση του Κινήματος είναι παρούσα, ενωμένη και δυνατή και έδωσε ηχηρή απάντηση σε όλα τα γνωστά εξωθεσμικά κέντρα που χρόνια τώρα προπαγανδίζουν τη διάλυση της δημοκρατικής παράταξης.

Η συμβολή της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου στην επιτυχία της προσέλευσης ήταν καταλυτική καθώς προσέλκυσε τους δημοκρατικούς πολίτες.

Τους συντρόφους αυτούς που ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στη Θεσπρωτία ειδικότερα τους ευχαριστούμε θερμά. Καταφέραμε να είμαστε στο δεύτερο γύρο, δίνοντας έναν αγώνα τίμιο αλλά και πολλές φορές άνισο, αφού οι κύριοι συνυποψήφιοι οργάνωναν την προεκλογική τους εκστρατεία εδώ και πολλά χρόνια.

Την επόμενη Κυριακή καλούμαστε να δώσουμε τη δεύτερη και καθοριστική μάχη της συνολικής προσπάθειας, χωρίς υποκειμενικές κρίσεις και εμπάθειες, αλλά με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, έχοντας ως κριτήριο το ποιος εκ των δύο συνυποψηφίων είναι ο πλέον κατάλληλος για την ανάκαμψη της δημοκρατικής παράταξης και για την ολική της επαναφορά στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής της χώρας.

Καλούμε λοιπόν, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και συναγωνιστές που ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή και να στηρίξουν την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου, ώστε η ιστορική δημοκρατική παράταξη να μεγαλώσει να γίνει πιο ισχυρή και γρήγορα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην χώρα.

Φίλοι και υποστηρικτές   της υποψηφιότητας
Γιώργου Παπανδρέου στη Θεσπρωτία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *