Ζυμώσεις και διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ-Ποιά ονόματα ακούγονται για την Θεσπρωτία

Share Button

PASOKΠυρετός διαβουλεύσεων, παρασκηνιακές διεργασίες και έντονες ζυμώσεις συνθέτουν το σκηνικό των τελευταίων ημερών στο ΠΑΣΟΚ στο Νομό Θεσπρωτίας. Στη σκιά της ίδρυση του νέου κόμματος Παπανδρέου που ανακοίνωσε σήμερα και λιγότερο από μία εβδομάδα πριν την καταληκτική ημερομηνία για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, στα στρατόπεδα των δύο μονομάχων-ΠΑΣΟΚ και Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών όπως ονομάζεται ο νέος σχηματισμός του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-επικρατεί αναβρασμός.

Προς το νεοσύστατο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου οδεύει όπως όλα δείχνουν ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηγουμενίτσας Γιάννης Γόγολος ο οποίος υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας ζητώντας με επιστολή του την διαγραφή από τα μητρώα του κόμματος, ένα αίτημα που αναμένεται να γίνει αποδεκτό οπότε και θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον ίδιο δρόμο αναμένεται να βαδίσουν και άλλοι μέχρι σήμερα συνοδοιπόροι του.

Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, τα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο είναι του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ερρίκου Μητσιώνη και της Δήμητρας Κολογιάννη στην οποία έχει γίνει πρόταση να κατέβει ως υποψήφια αλλά η ίδια δεν έχει ακόμη κατασταλάξει. Είναι πάντως γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη δυστοκία και δυσκολία για την συγκρότηση ψηφοδελτίου με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν απελπιστικά και με την ανταπόκριση από υποψηφίους-μέχρι στιγμής-να είναι υποτονική.

Από εκεί και πέρα ο εκ Θεσπρωτίας ορμώμενος πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές στο νομό Θεσπρωτίας και νυν Ειδικός Γραμματέας στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας Κώστας Πανταζής ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα είναι υποψήφιος αυτή τη φορά επικαλούμενος οικογενειακούς-προσωπικούς λόγους αρνούμενος ευγενικά την πρόταση που του έγινε να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Θεσπρωτίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *