Ο Ετήσιος Χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share Button

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο Κέντρο “Η Πρασιά” στο Μαυρούδι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών και πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Χρήστος Μαυραγάνης,  ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Σκούμας Κων/νος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης, ο ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας Γιώργος Κουλιάκης, ο γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Χρήστος Δερεβέλης. ο ταμίας της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρεβέζης κ. Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Δημοσθένης Πάκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η βράβευση του Θεσπρωτού Βασίλη Τσίγκου που αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντιστράτηγου. Την τιμητική πλακέτα στον κ.Τσίγκο παρέδωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Βασίλης Νάκος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές του Νομού Θεσπρωτίας κ.κ. Κάτσης και Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη, ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, αντιδήμαρχοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, του Δήμου Σουλίου και του Δήμου Φιλιατών, ο επιχειρηματίας Σταύρος Μπακολιάς που ήταν και ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης και ασφαλώς αστυνομικοί (γυναίκες και άνδρες) με τις οικογένειές τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *