Φιλική ήττα του Θεσπρωτού, 1-2 από την Λευκίμμη-Τρία δοκάρια το πλατανόφυλλο

Share Button

Φιλική ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Θεσπρωτός από την Λευκίμμη στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και στην πρόβα τζενεράλε πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς την προσεχή Κυριακή κόντρα στον Αστέρα Ιτέας  για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στο πρώτο εικοσάλεπτο με τον Γκόλια να σπαταλάει δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 9ο λεπτό αστόχησε εξ’επαφής προ κενής εστίας, ενώ στο 19ο νικήθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ από τον πορτιέρο των νησιωτών.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ευκαιρία ευτύχησαν να προηγηθούν με καταπληκτικό γκολ του Κυπτίου στο 24ο λεπτό με φανταστικό βολέ έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη, το πλατανόφυλλο και πάλι ξεκίνησε με…φόρα και ορμή φθάνοντας μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ Μπίκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Η υπεροχή του Θεσπρωτού καρποφόρησε στο 60ό λεπτό με προσωπική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ του Βασίλη Ευθυμίου, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις οι παίκτες του Μουρούτη στάθηκαν άτυχοι με τις προσπάθειες να σταματούν στα δοκάρια.

Ο άχαρος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκαν και οι νησιώτες χαμογέλασαν τελευταίοι πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με τον Βαρούχα που έμελλε να χαρίσει τη φιλική νίκη γοήτρου στην ομάδα του.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Βαγγ., Κατσέλης Γ., Μπέρτσος, Σταυρίδης, Ευθυμίου, Γώγος, Λάμπρου, Κωνστσαντίνου Βασ., Μπίκας, Γκόλιας.

Στην επανάληψη έπαιξαν και: Μητσέλος, Πέντσας, Πανταζής, Ρούμπης, Μούτσιος, Σουλιώτης

ΛΕΥΚΙΜΜΗ: Γιαρόζης, Βούλγαρης, Γραμμένος, Παπαδόπουλος Α., Παπαδόπουλος Δ., Κιοσσές, Λίμα, Μητσόπουλος, Τσοφλιός, Κυπτίου, Σεμμανάι.

 

1 response on Φιλική ήττα του Θεσπρωτού, 1-2 από την Λευκίμμη-Τρία δοκάρια το πλατανόφυλλο

  1. Καλύτερη ανταπόκριση δε θα μπορούσε να γίνει….
    Μπράβο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *