Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γ.Γόγολου στον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας

Share Button

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ κ. Γιάννης Γόγολος με αντιπροσωπεία υποψηφίων, επισκέφθηκε τον Ο. Λ. Ηγ. όπου συνομίλησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδ. Νταή.
Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της χερσαίας ζώνης, κατατέθηκαν προτάσεις και περιγράφηκε το διεκδικητικό πλαίσιο που έχει εκπονήσει ο κ. Γόγολος και οι συνεργάτες του μεταφέροντας παράλληλα την άποψη των συμπολιτών μας για το ίδιο θέμα.
Χαρακτηριστικά επισήμανε τη συμβατική υποχρέωση του Οργανισμού έναντι των πολιτών, προτείνοντας παράλληλα μεμονωμένες ή από κοινού δράσεις με το Δήμο προς όφελος της πόλης. Είναι αδιανόητο πρόσθεσε, το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί το Λιμάνι και αγγίζει το 1.000.000 κάθε χρόνο, να μη μπορούμε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες, ώστε μέρος αυτών να γίνουν επισκέπτες.

Ο κ. Νταής δήλωσε ότι οι τεκμηριωμένες προτάσεις του κ. Γόγολου, ανοίγουν για πρώτη φορά έναν κύκλο διαλόγου, τα αποτελέσματα του όποιου μπορούν να μετατρέψουν το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας από πύλη εισόδου και εξόδου της χώρας, σε αναπόσπαστο μέρος της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *