Ο Ετήσιος Χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας με τον Ηλία Βρεττό (+εικόνες, βίντεο)

Share Button

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με καλεσμένο τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο Κέντρο «Αμφιθέατρο» στην Αγια Μαρίνα.

Γεμάτος ενέργεια, ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε δικά του τραγούδια, αλλά και άλλων τραγουδιστών. Ο κόσμος δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει και να τραγουδάει μαζί του.

Το γλέντι και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν ο Υπαστυνόμος Β. Πέτσιος Ερρίκος τιμώντας την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Αστυνομικών (Σάββατο 2 Μαρτίου) και ο Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος ε.α. Τσουβάλας Κωνσταντίνος.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Επίτιμος Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος ε.α. Τσουβάλας Κωνσταντίνος.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αλκιβιάδης Λάμπρου, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη, ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, ο πρώην υπουργός Αντώνης Μπέζας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αλέκα Κοτσώνη και Δημήτρη Γκαμπρέλα και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Νίκος Αθανασίοου.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *