Δήμος Ηγουμενίτσας: Επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ»

Share Button

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Ηγουμενίτσας για συνεχή ενημέρωση σχετικά με την οδική ασφάλεια, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας με την ευγενική χορηγία της «Νέας Οδού» πραγματοποίησε, κατά το χρονικό διάστημα 29-31/10/2018, το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ασφαλώς Ποδηλατώ» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας –Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς».

Την 1η μέρα (29/10) το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ.Ε.Λ. Μαργαριτίου και το παρακολούθησαν μαθητές Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων Μαργαριτίου, Πλαταριάς, Συβότων και Πέρδικας, ενώ τις επόμενες μέρες (30-31/10) πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας και το παρακολούθησαν μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, των Δημοτικών Σχολείων Καστρίου και Παραποτάμου, του 4ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.

Συνολικά το πρόγραμμα παρακολούθησαν 151 μαθητές, οι οποίοι ενημερώθηκαν θεωρητικά και πρακτικά για την ανάγκη χρήσης κράνους, την υποχρέωση ύπαρξης άλλων διακριτικών στοιχείων και γενικά για τους κανόνες οδικής ασφάλειας στην χρήση ποδηλάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *