Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους για την άνοδο του Θεσπρωτού στην Football League-Βγαίνει από την ποδοσφαιρική μιζέρια η Θεσπρωτία

Share Button

Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Θεσπρωτού για την άνοδο στη Football League για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επαγγελματική κατηγορία.

Ένα μεγάλο μπράβο όχι μόνο για την άνοδο, αλλά και για το γεγονός ότι μια ομάδα με τριπλάσιο μπάτζετ από τους κιτρινόμαυρους της Θεσπρωτίας, δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε ένα τέρμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο στον φίλαθλο της Θεσπρωτίας και όχι μόνο (υπήρχαν εκδρομείς από πολλές περιοχές της Ηπείρου), που αψήφησε τις άσχημες καιρικές συνθήκες, κατέκλυσε το γήπεδο και ώθησε το πλατανόφυλλο στη νίκη -άνοδο!

Ενα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση που πάλεψε με νύχια και με δόντια σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες και στάθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιρικού τμήματος από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μεγάλη δικαίωση και ηθική ικανοποίηση για τον πρόεδρο Λεωνίδα Μάστορα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Ενα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές και τον πρωτεργάτη της επιτυχίας Δημήτρη Μουρούτη ο οποίος κοουτσάρισε μαεστρικά και αριστοτεχνικά την ομάδα στους δύο κρίσιμους αγώνες με τη Νίκη Βόλου και δημιούργησε ένα σφριγηλό και συμπαγές σύνολο που αθόρυβα πέτυχε την άνοδο στην Football League.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *