Χιλιάδες μηχανικοί στις κάλπες του ΤΕΕ-Ψήφισε και ο Μάριος Κάτσης

Share Button

Για μισή ώρα ακόμη θα είναι ανοιχτές οι κάλπες στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στις οποίες χιλιάδες μηχανικοί προσέρχονται από το πρωί.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί με τους μηχανικούς να προσέρχονται με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. .

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός κάλεσε με δήλωσή του τους μηχανικούς της χώρας να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το ΤΕΕ, επιλέγοντας -ανεξαρτήτως παράταξης- τους καλύτερους. Τόνισε δε, πως, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, δίνουν δύναμη στο ΤΕΕ.

Στις κάλπες προσήλθαν όμως και αρκετοί πολιτικοί από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Το εκλογικό του δικαίωμα στις κάλπες του ΤΕΕ στην Ηγουμενίτσα άσκησε ήδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης.

“Οι σημερινές εκλογές για το ΤΕΕ, το μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα και επίσημο σύμβουλο της πολιτείας είναι σημαντικές”, σημείωσε ο κ.Κάτσης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συμπλήρωσε: “Η συμμετοχή όλων απαραίτητη. Ειδικά των νέων μηχανικών που η εξίσωση των πτυχίων τους με αυτά των κολλεγίων, τους πλήττει κατάφωρα.
Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τη Συμμαχία για ένα Προοδευτικό ΤΕΕ και την Ενωτική Πρωτοβουλία Μηχανικών Ηπείρου – Λευκάδος”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *