…Οι παντελώς αδιάφοροι νο2 και η τοπική προπαγάνδα της προσπάθειας χειραγώγησης των πολιτών!

Share Button

του Σωτήρη Γιάκη

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
είναι εξοργιστικό και συνάμα τραγελαφικό, πώς οι γνωστοί ανευθυνοϋπεύθυνοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν και να ποδηγετήσουν την λαϊκή συνείδηση αναίσχυντα κι ανερυθρίαστα σχετικά  με το θέμα της κρουαζιέρας στην Ηγουμενίτσα.
Θορυβημένοι όντας προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αποσείσουν από πάνω τους, βαρύτατες ευθύνες.
Φυσικά το «εξιλαστήριο θύμα» ήταν εύκολο να βρεθεί.
Ο Θανάσης ο Πορφύρης παρουσιάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ως ένας ντόπιος Copperfield που όμως δεν εξαφάνισε το Άγαλμα της Ελευθερίας, ούτε το Σινικό Τείχος, μηδέ ένα Boing 747 αλλά ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΗΚΟΥΣ 251 ΜΕΤΡΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ 800 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ 1200 ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ!!!!
Κι εγώ γυρίζω στην πόλη, ψάχνοντας  ένα αυτόγραφο της Claudia Schiffer !!!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
όσοι υποτιμούν την νοημοσύνη του λαού, σφάλλουν. Είτε πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα, είτε πρόκειται για αιρετούς όλων των φορέων.
Κατ αρχήν στον Δήμο υπάρχει Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Ηγουμενίτσας. Εκτός αυτού το 2014 είχε συσταθεί η Επιτροπή Ανάπτυξης Κρουαζιέρας με συμμετοχή της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., όλων των Δήμων Θεσπρωτίας, της Περιφέρειας και όλων των φορέων του Εμπορικού και Τουριστικού τομέα. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από τις πρώτες συνεδριάσεις να το διαλύσουν γιατί κανένας δεν πίστευε στην δυνατότητα της Ηγουμενίτσας και του Νομού να αναπτύξει την Κρουαζιέρα.
Εκ των υστέρων σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, κατόπιν δημοσιεύματός μου για το χθεσινό φιάσκο με το Κρουαζιερόπλοιο, ότι δεν γνώριζαν τίποτα, γιατί αν γνώριζαν! θα έπρατταν τα δέοντα!!!!!
Είναι αληθές ότι δεν γνώριζαν;
Όχι!!!
Όλοι οι πολίτες της Θεσπρωτίας μπορούν να δουν με ακρίβεια όλα τα κρουαζιερόπλοια που θα πιάσουν στο Λιμάνι μας με απόλυτη ακρίβεια! Ποια ακριβώς ημέρα, τί ώρα θα κατέβουν οι επιβάτες και τί ώρα θα ξανανέβουν, από τώρα μέχρι το 2024!!!
Στο cruisemapper!
Να τους ενημερώσω λοιπόν από τώρα, ότι στις 18 Ιουνίου την Κυριακή το OCEANIA SIRENA θα καταπλεύσει στο λιμάνι μας στις 8 η ώρα το πρωί και θα αποπλεύσει στις 5 η ώρα το απόγευμα.
Έτσι … για να μην πιαστούν πάλι εξ απήνης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *