ΠΑΣΟΚ: Στις 29 Ιανουαρίου θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια – Τα δύο ονόματα που έχουν «κλειδώσει» για την Θεσπρωτία

Share Button

Στους τελευταίους ορόφους της Χαριλάου Τρικούπη, όπου βρίσκονται τα γραφεία του Οργανωτικού του κόµµατος, η Επιτροπή Ψηφοδελτίων, το γραφείο του γραµµατέα, Ανδρέα Σπυρόπουλου, και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά προκειµένου να κλειδώσουν οι υποψήφιοι και να παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια του κόµµατος.

Οι επίσηµες ανακοινώσεις αναµένεται να γίνουν στις 29 Ιανουαρίου, µετά τη συνεδρίαση της Κ.Ε., που θα πραγµατοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιανουαρίου. Μάλιστα, σύµφωνα µε τελευταίες πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, ο Νίκος Ανδρουλάκης προτίθεται να αφήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο για να εισέλθει στη Βουλή, λίγο αργότερα, µε την εξέλιξη των εθνικών εκλογών.

Στην Θεσπρωτία η εικόνα έχει ξεκαθαρίσει, µε τρία νέα πρόσωπα να µπαίνουν στα ψηφοδέλτια.

Τα δύο ονόματα που έχουν “κλειδώσει” είναι η Μάγδα Τάτση (γενική οικογενειακή γιατρός στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου και συντονίστρια των “Οριζόντων Ηπείρου” στη Θεσπρωτία στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές) και η Αγγελική Μέμμου (ελεύθερη επαγγελματίας με καταγωγή από τους Φιλιάτες).

Απομένει να κλειδώσει η τρίτη θέση, η οποία θα καλυφθεί από άνδρα και όπως όλα δείχνουν θα προέρχεται από την περιοχή της Παραμυθιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται η περίπτωση του Κώστα Παππά, δημοτικού συμβούλου της σημερινής δημοτικής αρχής και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *