“Σφαγή” για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

Share Button

syrizaΠολύφερνη νύφη μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με αποτέλεσμα πολλοί υποψήφιοι γαμπροί να την πολιορκούν προκειμένου να την κερδίσουν και να την…κατακτήσουν. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε ότι γίνεται πραγματική μάχη για την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και αυτό πιστοποιήθηκε περίτρανα στην συγκέντρωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Σε κάθε εκλογική περιφέρεια με ευθύνη των νομαρχιακών οργάνων, καταρτίζεται ενιαία λίστα υποψηφίων. Στη λίστα των υποψηφίων συμπεριλαμβάνονται όλες οι προτάσεις για υποψηφίους, είτε αυτές προέρχονται από οργανώσεις, είτε από κομματικά όργανα, είτε από μέλη.

Πολλοί έθεσαν εαυτόν στην διάθεση του κόμματος για κάθοδο στις εκλογές, ακούστηκαν πολλές απόψεις και πλέον άπαντες περιμένουν τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής που θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα επικρατέστεροι για την στελέχωση του ψηφοδελτίου παρουσιάζονται ο πολιτικός επιστήμονας, δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Τζώρτης και ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Παντελής Κυπριανού, ενώ μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσουν ο Μάριος Κάτσης που εκπροσωπεί την νέα γενιά του κόμματοις με τον πρώην Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, υποψήφιο Δήμαρχο στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Νταή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.