Βασίλης Γιόγιακας: Να αποκατασταθεί οριστικά το προβληματικό σήμα της DIGEA στη Θεσπρωτία-Ερώτηση και επιστολές προς τις αρμόδιες Αρχές και τη DIGEA

Share Button

GIOGIAKAS VOULIΝα αποκατασταθεί οριστικά το προβληματικό σήμα της DIGEA στη Θεσπρωτία

Ερώτηση και επιστολές του Β. Γιόγιακα προς τις αρμόδιες Αρχές και τη DIGEA

Την άμεση επίλυση των συχνότατων προβλημάτων που εμφανίζει το ψηφιακό σήμα της DIGEA σε διάφορες περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας ζητεί ο Β. Γιόγιακας με ερώτηση που κατέθεσε στον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και με επιστολές που έστειλε τόσο στον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων όσο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DIGEA.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας σημειώνει ότι η γεωγραφική έκταση του προβλήματος σχετικά με τις διακοπές σήματος είναι τέτοια που δεν αφορά μόνο περιοχές με οριακή κάλυψη ή μεμονωμένες εγκαταστάσεις. Προσθέτει επίσης ότι η DIGEA είναι υπεύθυνη για την παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών που να είναι διαθέσιμες στο κοινό ενώ η ίδια η εταιρεία δεσμεύεται δημοσίως για την άριστη ποιότητα λήψης σήματος και περιεχομένου.

Ο κ. Γιόγιακας ζητά από το Υπουργείο και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων να μεριμνήσουν ώστε να διεξαχθεί έκτακτος έλεγχος για το εάν η DIGEA τηρεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά εκπομπής σήματος στη Θεσπρωτία και καλεί την εταιρεία να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες για την οριστική αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων που διαπιστώνονται σε διάφορες περιοχές του Νομού.

 

Επισυνάπτονται:

η Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ_ΨΗΦΙΑΚΟΥ_ΣΗΜΑΤΟΣ_DIGEA (1)

η επιστολή προς τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ_ΕΕΤΤ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ_ΨΗΦΙΑΚΟΥ_ΣΗΜΑΤΟΣ_DIGEA (1)

η επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της DIGEA

ΕΠΙΣΤΟΛΗ_DIGEA-ΠΡΟΒΛΗΜΑ_ΨΗΦΙΑΚΟΥ_ΣΗΜΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *