Επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Share Button

Το Δήμαρχο Φιλιατών επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και βουλευτής υπολοίπου Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Θεσπρωτίας της ΝΔ κ. Βασίλη Γιόγακα και αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Αλκιβιάδη Λάμπρου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης που έγινε παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του Δήμου, δόθηκε η ευκαιρία στην Δημοτική Αρχή να αναφέρει τις θέσεις της για τον τομέα υγείας στο Νομό μας και να επισημάνει τα κενά που παρουσιάζονται στη στελέχωση των δομών υγείας και να ζητήσει την περεταίρω ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.

Επίσης όλοι οι παρευρισκόμενοι στην εν λόγω συνάντηση παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον κ. Β. Οικονόμου να παρουσιάζει τις θέσεις της ΝΔ στον τομέα της Υγείας καθώς και τους τρόπους και τις δράσεις που θα ακολουθήσει όταν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που παρουσιάζει ο κλάδος της υγείας στη χώρα μας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε και για τα βήματα που θα γίνουν καθώς και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για την βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό και την στελέχωση των δομών υγείας στον Νομό Θεσπρωτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *