Συνάντηση του Προέδρου Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλ. Πάσχου με τους Προέδρους Επιμελητηρίων Τρικάλων και Ελληνο-Ιταλικού Θεσσαλονίκης

Share Button

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Μ. Πέμπτη 05/04/2018 και ώρα 10:00π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρου Πάσχου με τον Πρόεδρο του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κο Χρήστο Σαραντόπουλο, που παράλληλα διαθέτει και την ιδιότητα του Β΄ Αντιπροέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και εκ του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τον Πρόεδρό του κο Βασίλειο Γιαγιάκο και τον Οικονομικό του Επόπτη κο Στέφανο Γιώτη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
Στην συνάντηση παρουσιάσθηκε η δυναμική των περιοχών και των φορέων που εκπροσωπούν, ανταλλάχτηκαν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα και συζητήθηκε εκτενώς η δυνατότητα καθιέρωσης στενής συνεργασίας των φορέων με στόχο της περαιτέρω ανάπτυξη της εξωστρέφειάς τους και των μελών τους.
Τα κοινά σημεία που ευρέθησαν ότι μπορεί να αποτελέσουν την βάση για μια γόνιμη συνεργασία, αφού τεθούν υπόψη των οργάνων Διοίκησης των εκπροσωπούμενων φορέων και εγκριθούν από αυτά θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την επίσκεψής τους και την υλοποίηση της συνάντησης στα γραφεία του Επιμελητηρίου, τους παρέδωσε τσάντες του φορέα με πλήρη υλικό τουριστικής προβολής αλλά και τοπικά προϊόντα.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Στην φωτογραφία της συνάντησης διακρίνονται από αριστερά: ο κος Χρήστος Σαραντόπουλος Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο κος Αλέξανδρος Πάσχος, ο κος Βασίλειος Γιαγιάκος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων και ο κος Στέφανος Γιώτης Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *