Αντώνης Σαμαράς από τους Φιλιάτες: “Εμείς δεν θα γονατίσουμε. Δεν έγιναν όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού για να σταματήσουμε τώρα”

Share Button

u0395u03B9u03BAu03CCu03BDu03B113Το νοσοκομείο Φιλιατών ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του Αντώνη Σαμαρά στην Ήπειρο. Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη νέα πτέρυγα που νοσοκομείου που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της και στη συνέχεια μετέβει στο δημαρχείο της Θεσπρωτικής κωμόπολης
Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά.Οι δύο άνδρες συνδέονται με μακρόχρονη φιλία και γνωριμία γεγονός που επισήμανε ο κ.Παππάς όταν υποδέχθηκε στο γραφείο του τον πρωθυπουργό στον οποίο επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή. Πλήθος κόσμου τον χειροκρότησε ενώ και ο ίδιοςήταν προσιτός, χαμογελαστός και φιλικός με όλους.
Στην διαδρομή προς το Δημαρχείο Φιλιατών ο κ. Σαμαράς σταμάτησε και χαιρέτησε ένα – ένα τα παιδάκια που τον περίμεναν για να τον χειροκροτήσουν. Ο Πρωθυπουργός όταν βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου, τη στιγμή που αντίκρισε μια εικόνα της Παναγίας στη βιβλιοθήκη του, είπε: «Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός πιστεύει», προκαλώντας χειροκροτήματα. «Εμείς δεν θα γονατίσουμε ,είπε ο Πρωθυπουργός. Δεν έγιναν όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού για να σταματήσουμε τώρα. Είμαστε στο τέρμα αυτής της διαδρομής. Θα το ξεπεράσουμε και θα μπούμε στη μεγάλη πια λεωφόρο της ανάπτυξης που ανοίγει η Ευρώπη για εμάς» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός από το δημαρχείο της ακριτική πόλης των Φιλιατών.

 

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Νίκος Κουτούκης

 

z14z11z10z8z4z1u0395u03B9u03BAu03CCu03BDu03B112z9z6

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *