Παράταση έως 30 Οκτωβρίου για Μεταποίηση, Εξωστρέφεια

Share Button

exostrefeiaΝέα τετράμηνη παράταση για την ολοκλήρωση έργων που έχουν ενταχθεί σε τρία επενδυτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 αποφάσισε να χορηγήσει το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, αναγνωρίζοντας εμμέσως ότι το ρευστό πολιτικό και οικονομικό σκηνικο των τελευταίων μηνών έχει λειτουργήσει ανασταλτικά για την υλοποίηση των επενδύσεων.

Πρόκειται για τα προγράμματα Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα, Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες και ‘Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων η προθεσμία ολοκλήρωσης των οποίων για τα ενταγμένα έργα παρατείνεται έως τις 30 Οκτωβρίου 2015.

Η προηγούμενη προθεσμία (η οποία και εξέπνευσε) ήταν η 30η Ιουνίου 2015, μετά και την παράταση που είχε δοθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο, σε ειδικές περιπτώσεις (τεκμηριωμένης) ανωτέρας βίας δύναται να δοθεί επιπλέον παράταση τριών μηνών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής: “Με απόφαση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη παρατείνεται η προθεσμία ολοκλήρωσης των έργων των Δικαιούχων στα προγράμματα ”Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα” , ”Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες” και ”Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων” του ΕΠΑΝ του ΕΣΠΑ 2007-2013 έως τις 30/10/2015(Ημερομηνία απόφασης 30/6/2015/Ημερομηνία ΦΕΚ 1/7/2015 /Ημερομηνία ανάρτησης στη ”Διαύγεια” 2/7/2015)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *