Στις 27 Μαρτίου η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το “Lets Do It Greece” Ηγουμενίτσας

Share Button

prosklisiΤην Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση εθελοντών του Δήμου Ηγουμενίτσας για την διοργάνωση του Let’s Do It Greece 2015. Στη συνάντηση δόθηκαν οι βασικές κατευθύνσεις για την υλοποίηση των δράσεων.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να λαμβάνουν ενημέρωση για τις δράσεις αλλά και να κάνουν τις προτάσεις τους μπορούν εύκολα αρκεί να συμπληρώσουν τις αντίστοιχες φόρμες από την ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.igoumenitsa.gr/ και στο μενού, Για τον Δημότη -> Δράσεις -> Let’s do it Greece)
Παράλληλα έγινε ενημέρωση και για την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συνάντηση φορέων και εθελοντών για το συντονισμό της δράσης Let’s Do It Greece 2015. Στη συνάντηση θα παραστεί και θα μιλήσει ο εθελοντής που ξεκίνησε τη δράση και είναι υπεύθυνος για τον πανελλαδικό συντονισμό του Let’s do it Greece, κος Νίκος Κιούσης.
Επίσης στα πλαίσια του έργου «VOLNET» που υλοποιεί η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου διοργανώνεται το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00, αναδάσωση στην περιοχή που βρίσκεται νοτιοανατολικά της Πλαταριάς στη θέση Φούροβο ή Φούρβια. Η περιοχή καταστράφηκε από πυρκαγιά το 2011 και είχε κηρυχθεί αναδασωτέα. Οι εθελοντές του Δήμου μας που συμμετέχουν στην δράση Let’s Do It Greece θα συμμετάσχουν στη αναδάσωση και καλούν όλους τους πολίτες να έρθουν στη γιορτή αναγέννησης του Δάσους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Δράση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ηγουμενίτσας ([email protected] , 26653 61151)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *