Ευχαριστήρια επιστολή του επανεκλεγέντα και πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου Σωτήρη Μήτση

Share Button

Ένα πολύ μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, προσφέροντας μου την 1η θέση, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Η επανεκλογή μου αποτελεί ταυτόχρονα ισχυρό μήνυμα στήριξης και αναγνώρισης της αυτοδιοικητικής μου πορείας, ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, αλλά και ηχηρή απάντηση στις παρασκηνιακές διεργασίες και στον πρωτοφανή «πόλεμο», που δέχθηκα τους τελευταίους μήνες.
Στη νέα δημοτική περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγο, θα φανεί το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια και που έθεσε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.
Η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι υπόθεση όλων μας, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, θα πρέπει λοιπόν, να πορευτούμε ενωμένοι, αλληλέγγυοι και δυνατοί.
Με το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί, σκοπεύω και στη νέα δημοτική περίοδο, να συνεχίσω να υπηρετώ με τις ίδιες αρχές και με συνέπεια την εντολή που μου δώσατε, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό για όσα, ως συνδυασμός, έχουμε δεσμευτεί.
Σας ευχαριστώ θερμά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *